Menu

U12-2 vandt igen-igen

image fra venstre: Fayaz, Milad, Rustam, Wesal, Emil, Tobias, Silas, Dionis, Laurits, Yousif, Jonas
Bjarke Holm Jensen
08. oktober 2017 kl. 16:35
U12-2 sluttede efteråret af med en ny 1. plads i sidste stævnerunde i Nr. Snede

Klubbens U12-2 hold har i 2017 deltaget i et forsøgsprojekt under DBU hvor der spilles turneringskampe i stævneform, 4 hold og 3 kampe a 2x15 min. Der er op og nedrykning efter hver spillerunde i niveauerne platin, guld, sølv og bronze. 

Holdet har vel aldrig haft status af mere end et godt ordinært breddehold. Men det er der blevet lavet om på i indeværende efterår. Således har de seneste 2 runder givet to 1. pladser og holdet er med det rykket op fra bronze til sølv og idag guld-niveau.  Det var derfor med en vis usikkerhed at drengene kunne tage turen til Nr Snede søndag formiddag. Men enhver ængstelse skulle vise sig ubegrundet. De fik endnu engang lagt nye lag på kombinationsspillet. Det fungerer så selv modstandernes trænere kommer og kommenterer det efter kampene nu. 

Første kamp blev vundet over Vinding med 7-2. Næste kamp mod hjemmholdet var mere jævnbyrdig og f'erne var bagud både 1-0 og 2-1, men fik stille og rolig spillet modstanderne trætte og endte med at vinde fortjent 5-2. Sidste kamp blev imod Virring. En drabelig affære mellem 2 dødtrætte hold og kampen sluttede helt fair 1-1. 

Med 2 storsejre og en uafgjort således en ny 1. plads. Men oprykningen til platin må drengene nøjes med at drømme om da sæsonen desværre er slut nu. 

Om et halvt år rammer årgangen overgangen til U13 hvor der afgives spillere til FC ungdom.  Men ingen grund til at frygte dette.  Med de flotte præstationer både som enkeltspillere og især som hold har de allerede fået prædikatet "det nye 1. hold"

 

Luk