U17 spillede 3-3 i Erritsø

image Rasmus Brandt (midten) løb solen sort i 80 minutter og fik scoret et enkelt mål
Bjarke Holm Jensen
18. april 2018 kl. 21:43
U17 fik 3-3 i Erritsø efter at være bagud 3-0 ved pausen

Klubbens U17 hold spillede onsdag aften sin 3. kamp på udebane imod naboen Erritsø. Det blev en intens affære med 6 mål. Kampen startede i et opskruet tempo, ganske jævnbyrdigt, men under indtryk af det var f'erne der besad de nødvendige kompetencer til at blive målfarlige og de havde da også 3-4 nærgående afsdlutninger i kampens indledning. Men Erritsø var bestemt ikke ufarlige når de slog kontra og da de efter 15 minutter for 1. gang kom på skudhold blev bolden kynisk sat ind til 1-0 føring.  Kort efter fik Simon Snediker gult og det gav Erritsø momentum og en hurtig scoring til 2-0 og da det også blev 3-0 kort før pausen lignede det en total nedsmeltning.

Og der stod de så lige før pausen, en perlerække af individuelt fremragende spillere, Brandt, Skau, Mile, Said, Endrit, ikke med "license to kill", men tilsyneladende med en hævdvundet ret til at puste ud når modstanderne har bolden.

Det forblev dog ved de 3-0 til pausen. Og derfra blev det bedre, meget bedre.

Det blev et straffespark begået imod Simon Snediker der satte f'erne igang. Said Barow satte stensikkert bolden i mål til 3-1. Det blev begyndelsen på et stormløb og da 2. halvleg var 10 minutter gammel stod det 3-3 på scoringer ved Rasmus Brandt og Jonas Skau.

Egentlig imponerende at Erritsø ikke knækkede, de kæmpede bravt videre mens angreb på angreb skyllede ned mod deres mål. Tættest på scoring var en velspillende Mile Constantin, men han brændte 2 åbne chancer.  Imod slutningen ebbede kræfter og koncentration efterhånden ud og Erritsø blev igen farlige på flere kontraer, men det forblev ved 3-3 og en ganske fair pointdeling.

Ingen tvivl om at holdets 2 nye trænere Thomas Banke og Morten Herskind har fået sig en spændende udfordring med at få et overflødighedshorn af individuelt dygtige spillere til at fremstå som et hold. Det skal såmænd nok lykkes. Så må alle os udenfor blot acceptere at ting tar tid.