Bjarke Holm Jensen
04. marts 2018 kl. 21:47
U11 har haft en flot vintersæson, lørdag blev det til endnu 2 sejre

Klubbens U11 hold satte lørdag eftermiddag punktum for en flot vintersæson hvor de har deltaget i DBU's kunstgræsturnering. Holdet er det seneste års tid blevet trænet af Aksel Kristensen som stille og rolig har fået bygget holdet op. De fleste kampe er derfor blevet vundet gennem vinteren. De 2 sidste kampe lørdag blev ingen undtagelse.

1. kamp blev spillet imod Gesten hvor f'erne havde et spillemæssigt overtag kampen igennem, men der blev brændt chancer så det var en fryd for øjet (modstanderens øje) Heldigvis kunne dagens oplevelse Milad Khanjar, finde netmaskerne med 2 flotte mål og fortjent 2-0 føring. Så betød det mindre at Gesten fik reduceret til 2-1 på kampens sidste aktion.

Efter blot nogle få minutters pause kunne spillerne få lov at fortsætte med dagens 2. kamp imod lokalrivalerne fra KFUM. Hvad resultatet ville være blevet, hvis de havde fået en længere pause kan man måske fundere over. Men spillerne funderede ikke over noget, de spillede bare videre og da yderligere 2x15 minutter var gået havde de indkasseret endnu en sejr, denne gang på 6-2.

Med lørdagens kampe er der sat punktum for vintersæsonen. Til de skeptiske kan det oplyses at om nogle få uger er græsbanerne grønne og U11 kan fortsætte udviklingen i den kommende forårsturnering.