Menu

Blandet uge for FFF’ernes U8

image
Jesper Kawa
31. maj 2021 kl. 23:36
En herlig uge i fodboldens tegn er netop overstået for U8 med hele 3 kampe og nogle erfaringer rigere.

Vi begynder med Onsdags kampen hvor de blå skulle møde Taulov i en kamp i C rækken. Desværre måtte man sande at DBUS inddelings princip ikke helt var gået op for Taulov som vælger at troppe op med mange spillere som absolut ikke hører til i en C række. Og det kostede også de nye blå drenge en snitter på hele 8-2. Vi havde venligst lånt 2 spillere fra U7, årgangen som godt kunne have gjort en fin figur hvis ikke Taulov tilsyneladende havde misforstået konceptet C Fodbold. U8 takker for hjælpen til U7 og ser et fremtidigt
samarbejde på tværs af årgangene som velkomment, og håber at både Vi og De næste gang får en lidt bedre oplevelse ud af det.
Anderledes var Lørdagens kamp for det ene B hold på eget græs meget mere jævnbyrdigt.
Her mødte vi Øster Starup/Vester Nebel, hvis spillere niveaumæssigt var det samme som vores. En utrolig flot og sikker præstation hvor den meget tekniske træning vi laver med drengene virkelig kunne ses i spillet.. Kampen var så flot velspillet og nogle helt klare opspils principper sidder så fast ankret i spillerne at trænerteamet virkelig skal se efter hvor der nu skal sættes ind, for der er ikke meget at rette.
En sikker 4-0 sejr til de blå drenge over Øster Starup, som ellers kæmpede bravt for sagen.
Varmen var ikke til nogen hjælp i Søndagens lokalderby hvor vores andet B hold var en tur i provinsen for at møde Erritsø.
En utrolig nervøs start samt en bagende sol gjorde at de Blå drenge måtte gå til pause nede med 1-4,-. endda efter vi havde været 0-4 nede efter 1 fjerdedel af kampen.
Trænerteamet fik justeret på opstillingen i pausen og derfra skal jeg lige love for de små Blå begyndte at bide fra sig og på hele 10 magiske minutter fik man presset Erritsø i bund samt
udlignet til 4-4.
Kampen kunne tippe til begge sider og desværre fik Erritsø gravet de sidste kræfter op og øget til 5-4,- og siden 6-4.
Dog gik de blå derfra med meget oprejst pande efter de leverer et comeback og indsats som vi ikke husker at have set før. Så dejligt de lige stepper op, efter den måske manglende søvn efter lørdagens sene Champions League finale, vidst var i kroppen på dem fra start.
ALLE mand bakkede op og ALLE mand fightede sig til et flot resultat, til stor respekt fra de fremmødte forældre og fans.
Vi takker for den flotte opbakning.

Jan Autzen / Jesper Kawa

Luk