Eventyret slut for U15

Bjarke Holm Jensen
24. juni 2018 kl. 16:20
U15 tabte i 2. runde i kampen om JM.

2. runde blev endestationen i U15 holdets kamp om JM titlen. Det blev til et smalt 0-1 nederlag søndag eftermiddag på Engum Stadion imod VB/Engum efter 0-0 ved pausen. Det blev en jævnbyrdig og chancefattig affære på en hård og ujævn bane i Engum. F'erne havde en periode i 1. halvleg godt fat om spillet med formåede slet ikke at omsætte spil til chancer og de få der blev skabt blev brændt.

Kampens enlige mål faldt 10 min. ind i 2. halvleg på en målmandsfejl.  Målmand Victor Lind gik ned til en bold i en relativ ufarlig situation men mistede grebet om bolden, en modstander var hurtigt over returen og satte bolden i mål.

Engum blev i 2. halvleg 2 gange tildelt gult kort, begge gange medførte det et vist overtag til f'erne men stadig uden man formåede at skabe en eneste åben målchance og holdet lignede som minutterne gik det som de definitivt også er, et hold bestående af spillere der træner alt for lidt.

Dermed løb minutterne stille og rolig af klokken og dermed et smalt nederlag og sommerferie for drengene.

Allerede i morgen mandag er der igen JM kamp. Denne gang foregår det i Madsby hvor klubbens U13 hold spiller semifinale kl 19.00 imod HEI.