Menu

F'ernes U13 gik ubesejret gennem træningsturneringen

image Berat Kocan (midten) spillede en flot kampe søndag eftermiddag
Bjarke Holm Jensen
01. april 2019 kl. 21:40
Berat Kocan var banens bedste da U13 vandt over Taulov.

Efter forrige uges drabelige 4-4 dyst i Hedensted er f'ernes U13 hold godt i gang med at bygge et ry op som et hold det er vanskelig at vinde over. 

Søndag var man hjemme igen i vante omgivelser på klubbens kunstgræsbane hvor det blev til en fortjent 4-2 sejr over Taulov.Trods modvind satte f'erne sig næsten omgående på spillet men uden at få scoret, Istedet slog Taulov kontra 2 gange og var dermed pludselig foran med 2-0. F'erne fortsatte dog ufortrødent med at dominere og med 2 scoringer af Abi og en enkelt af Milad kunne de fortjent vende kampen til 3-2 føring ved pausen. 
2. halvleg blev med vinden i ryggen næsten udelukkende på Taulovs banehalvdel, men trods både 2 stolpeskud og misbrug af flere uhyrlig store chancer forblev det længe ved de 3-2 og Taulov lurede hele tiden på kontraen. Til sidst lykkedes det dog Magnus Bork at få banket bolden ind til 4-2. 
F'erne stillede til kamp med 2 debutanter, Janosh og Anosh som gjorde det rigtig fint i en teknisk dygtig midtbane. Også tilbagevendte Milad gjorde det godt med en enkelt scoring. Den teknisk dygtige midtbane blotlagde dog også en udfordring som spillerne bør kunne lære at håndtere bedre, at fornemme hvornår der er spillet småt på småt så længe at der SKAL skiftes langt for at undgå farlige boldtab. Netop her stod Berat som en klippe på balance-pladsen på midtbanen med måske sin bedste kamp til dato med overblik, styrke i nærkampene og gode afspil
Med sejren slutter f'erne træningsturneringen på en delt 1. plads.
Næste weekend går det løs i hovedturneringen, 1. kamp næste søndag i Kolding Nord.

Luk