Menu

FC U13 med kurs imod liga 1A

image Rasmus Lykkegaard blev med 3 scoringer matchvinder for FC's U13 hold
Bjarke Holm Jensen
26. august 2018 kl. 17:17
FC' s yngste hold i liga 1B fik 3. sejr i træk i Skanderborg

FC's U13 hold i liga 1B havde før weekendens kamp i Skanderborg startet turneringen med 2 sejre over Svendborg og Dalum og med dette lagt sig på 1. pladsen. I modsætning til dagens modstander som endnu ikke var kommet på tavlen pointmæssig og der var således tale om top imod bund.

Den tørre sommer og de medfølgende miserable græsbaner har sendt FC drengene tilbage på kunstgræs for at trænehvor bolden nærmest tæmmer sig selv og det giver nogle naturlige omstillings problemer når dagens kamp afvikles på en ujævn græsbane. Underlaget skal dog ikke have hele skylden, for dagens imponerende cifre dækker over et kampforløb som på på ingen måde var magisk. Dertil var kombinationsspillet for dårligt og holdet lider under at man endnu ikke har fundet sine kantspillere som forstår at pladsere sig i det opbyggende spil. Men årets udgave af FC's U13 er til gengæld sprængfyldt med spillere med individuelle kvaliteter og gennembrudskraft og dette blev kampafgørende i dagens kamp hvor især Rasmus Lykkegaard bragte sig selv i fokus med 3 flotte scoringer. Øvrige målscorere var Jonas Rasmussen og Kasper Holm Jensen.

Turneringen ombrydes i september efter 5 kampe. Hvis 1. pladsen fastholdes medfører det oprykning til liga 1A . Dette vil betyde et møde med licensklubberne på stribe som stiller med en sammenspillet stamme af spillere gennem flere år. . Med dagens kamp in mente kan man måske godt frygte at denne udfordring kan komme en postgang for tidligt. 

Oprykningen kan blive et faktum allerede næste lørdag hvor der spilles imod rækkens 2'er fra Morud. Kampen spilles i KFUM parken kl 11.00. 

Luk