Menu

Målmandsskole i Madsby

image i weekenden var der forpremiere på den kommende målmandsskole i Madsby
Bjarke Holm Jensen / foto: Stina Holm Jensen
25. januar 2018 kl. 21:36
F'erne i færd med at planlægge målmandssskole i Madsby i det kommende forår

I de fleste ungdomsafdelinger kender man til udfordringen at få stablet et kvalificeret træningstilbud på benene til fremtidens målmand. I f'erne har vi de seneste 1-2 år haft et godt ugentligt tilbud til klubbens egne målmænd som har givet vores unge keepere både motivation og udvikling.

Gennem vinteren har en styregruppen arbejdet koncentreret med at videreudvikle tilbuddet med en målmandsskole som skal forløbe gennem foråret og være et tilbud til alle ungdomsmålmænd i byen på både pige og drengesiden. Det er hensigten at der gennem foråret skal afvikles i alt 7 træningsseancer med træning i små grupper under kyndig vejledning af uddannede målmandstrænere.

I den forgangne weekend blev der afviklet en for-premiere med en træning for ialt 8 unge målmænd fra flere af byens klubber. 

Der bliver tale et tilbud til kostpris for alle som tilmelder sig, dvs en egenbetaling som udelukkende skal dække klubbens omkostninger ved arrangementet. 

Der vil indenfor kort tid blive udsendt mere information og tilbud til både klubber og enkelt-spillere, hvor forældre også får mulighed for selv at tilmelde spillere med interesse for arrangementet. 

 

Se alle 71 billeder fra weekendens for-premiere på galleriet. (bjælken i højre side)

 

Luk