U12 tabte forårets sidste kamp i Stensballe

image Oscar Mellin i kamp for U12 i Stensballe
Bjarke Holm Jensen
18. juni 2017 kl. 14:08
Trods føring på 2-0 undervejs måtte U12 indkassere et 3-2 nederlag imod Stensballe i Golden Legue

F'ernes bedste U12 hold som det seneste år har deltaget i DBU's Golden Ligue spillede forårets sidste kamp i Stensballe.  Det lignede længe en sejr til f'erne, men det gik galt til aller-sidst. F'erne startede bedst med flere chancer men Stensballe var hele tiden farlige på omstillinger.  Efter 10 minutters spil bragte f'erne sig i front 1-0 efter hjørnespark da Luka Kristiansen får en svær halvflugter styret i mål ved bageste stolpe. Dette er også stillingen ved pausen. I 2. halvleg får f'erne øget til 2-0 på frispark ved Jesper Skau Jacobsen. Han scorer fra midterlinjen. bolden studser lige foran målmanden som bliver fixeret af 2 f'ere som lader bolden passere urørt i en stor bue i mål.

Herfra producerer f'erne stadig chancer som ikke udnyttes og man mister stille og rolig grebet om spillet. Midt i halvlegen falder reduceringen til 1-2 på et unødvendigt frispakr på siden af feltet som brages i mål. Denne stilling ser længe ud til at skulle holde hjem, men i slutminutterne mister f'erne helt spillet og presses tilbage og forsvarsfejlene hober sig op.  Således lykkes det Stensballe både at udligne og score sejrsmålet til 3-2 i en overordnet jævnbyrdig affære.

Med sommerens komme er det opbrydningstid for årgangen som består af 48 spillere. 7-8 af afdelingens spillere er udtaget til FC's kommende U13 trup til august.  Heldigvis har Jan Sørensen indvilget i at fortsætte og tage udfordringen med at bygge et nyt hold op efter sommerferien.