U13 fik sejr og 1. plads

Bjarke Holm Jensen / foto: Stina Holm Jensen
15. juni 2019 kl. 15:19
F'ernes U13 hold vandt 4-3 i Taulov og sikrede sig puljesejren

For 1 uge siden tabte U13 for første gang i foråret. Derfor var en sejr påkrævet i den sidste kamp på udebane i Taulov. Og sejr blev det. Men det holdt hårdt imod et Taulov hold som bestemt ikke ville beskyldes for hverken at være købt eller betalt. Dertil spillede Taulov i perioder af kampen også det bedste spil.

F'erne var derimod tydelig mærket af kampens alvor og det blev bestemt ikke bedre af at kampen blev spillet i silende regnvejr på en meget glat bane.  F'erne fik ellers alle muligheder for at få ro på nerverne med en scoring ved Dionis Elshani allerede i 1. minut. Men så let skulle det ikke gå og i en kamp der blev præget af nerver og personlige fejl kunne Taulov allerede minutter efter udligne til 1-1. Og historien gentog sig. Dinonis stak 10 min. senere af igen og scorede til 2-1. Blot få min efter var der udlignet på en stribe fejl i forsvaret.  Lige op til pausen kom f'erne atter i front da Laurits von Essen scorede til 3-2.

2. halvleg var dog ikke mange min. gammel før der påny var unødig panik i f'ernes forsvar og Taulov kvitterede igen med udligning.  5 min senere faldt så scoringen som skulle vise sig at blive kamp afgørende da Alexander Dueholm på en regulær solotur gennem Taulov forsvaret  lagde bolden i mål til 4-3 føring.

F'erne frygtede forståelig nok katastrofen i slutfasen og sparkede det meste væk. Kønt var det ikke, men det holdt hjem.  Med sejren skal U13 allerede på mandag spille kredsvinderkamp i Hornsyld frem imod JM.