image Magnus Bork er brændvarm, har scoret 6 ud af 7 mål i de seneste 3 kampe
Bjarke Holm Jensen
19. november 2018 kl. 19:40
Klubbens U13 drenge har sluppet godt gennem overgangen til 11 mands bold og vundet de seneste 3 kampe

Med afslutningen på efteårets turnering ramte klubbens U13 hold skiftet fra 8 mands til 11 mands fodbold.  Efter en noget usikker start har de for alvor fundet melodien. De startede i oktober med en træningskamp imod Kolding Nord som gav nederlag. Blot nogle få dage senere gjaldt det 1. kamp i vinterserien, denne mod selv samme modstander. Trods klar spillemæssig fremgang gav det et nederlag på 3-1.  Men derefter var det som om lærepengene var betalt for ugen efter blev det en flot 2-0 sejr i Bredballe efter et ultra tæt opgør. Næste kamp var imod Erritsø i Madsby. Det lignede en sikker sejr med 3-0 føring ved pausen efter hattrick ved Magnus Bork, men 2 hurtige scoringer imod gav pludselig spænding, men sejren blev dog halet i land.

I søndags var det så tid for endelig at få revanche imod Kolding Nord på udebane. Men optakten til kampen gav ikke just grundlag for optimisme, holdet skulle denne gang klare sig helt uden hjælp "oppe fra" da alle hold var i kamp. Bedre blev det ikke med 2 afbud kort før kampen. Men de spillere der stillede op fik anledning til at vise hvad de er lavet af og ved pausen førte f'erne 2-0 på scoring ved Wesal Jamal og Magnus Bork. 2 scoringer i 2. halvleg bragte dog Kolding Nord tilbage på 2-2 og f'erne var under gevaldig pres imod kampens slutning. Lige indtil Magnus Bork endnu engang svarede igen og scorede sejrsmålet til 3-2.

Med sejren deler f'erne 1. pladsen i rækken med netop Kolding holdet. Samtidig kan man konstatere at rygterne løber hurtigt. Således er der netop tikket besked ind om at der vil være "scouts" fra FC Fredericia tilstede for at finde ud af om man har "overset noget" når holdet spiller i Madsby på lørdag imod Bredballe.