U13 kredsvinder

image Anfører Mathias Paustian gik forrest i en evig fight på venstre back
Bjarke Holm Jensen / foto: Stina Holm Jensen
17. maj 2018 kl. 21:19
Klubbens U13 i liga 4 vandt aftenens topkamp i Gauerslund med 2-0 og er dermed kredsvinder

Klubbens bedste U13 hold i liga 4 spillede torsdag aften topkamp på udebane imod Gauerslund og vandt fortjent 2-0 efter 1-0 føring ved pausen. F'erne var til kampen udfordret på sit vanlige mandskab pga lejrskole og man havde derfor lånt 4 U12 spillere til kampen.

Kampen startede med f'erne mest på bolden men uden de store målchancer. Lige indtil Alexander Dueholm efter 10 minutter sparkede 1. gang på en returbold fra ca 25 meters afstand. Målmanden lignede en der var træt af at skulle ned bagved og hente bolden. Men den dykkede perfekt og sad sikkert under overliggeren til 1-0 føring.

Gauerslund havde gennem halvlegen flere behjertede kontrastød men nåede aldrig rigtig at blive målfarlige og det fortonede sig efterhånden som en chancefattig affære også  ind i 2. halvleg hvor f'erne fortsatte med at dominere midtbanen med jernmanden Mohamed Zakaria som den evige arbejdshest. 15 minutter før tid fik Jacob Hodder endelig sine driblinger til at stemme og brød igennem midt foran mål, men fik aldrig taget sig sammen til at sparke og endte med at skubbe bolden på stolpen.

F'erne måtte spille de sidste 8 minutter i undertal efter en udvisning på Christian Thomsen som vel diplomatisk kan kaldes "ejendommelig". Man forventede vel et stormløb på f'ernes mål, men det modsatte skete. Gauerslund var trætte og f'erne fik bedre balance i sine positioner og bredde i spillet og sad reelt på spillet kampen ud. Det blev helt fortjent Mohamed Zakaria som fik lov at tætte trumf  på 3 minutter før slut, da han uimodståelig drev bolden  imod hjemmeholdets midterforsvar og via flot 1-2 spil bragte sig fri med målmanden og under pres bagfra satte bolden stensikkert ind til slutresultatet 2-0.

Det er kun 8 uger siden at holdet modtog en ekstra ordinær oprykning til liga 4 og holdet har nu kvitteret med at gøre rent bord i 7 kampe og kan ikke længere indhentes på 1. pladsen før de sidste 3 spillerunder.

Som kredsvinder er holdet kvalificeret til at spille om oprykning til liga 3 (mesterrække) hvor de 12 kredsvindere skal spille om 8 oprykningspladser.

Fra klubben et stort tillykke til spillerne og holdets trænere Jan Sørensen og Claus Gordon Thomsen.

Se de øvrige 113 billeder fra aftenens kamp på facebook FfF billeder.