U13 vandt første hjemmekamp med 8-0

Bjarke Holm Jensen
28. april 2019 kl. 18:24
F'ernes U13 hold vandt lokal opgør imod Erritsø med 8-0 efter 1-0 ved pausen

Klubbens U13 hold som gik ubesjeret gennem træningsturneringen er fortsat stilen de første 2 turneringskampe. Således blev der lagt ud med en stensikker 6-0 sejr i Kolding Nord. Dengang var det Milad Khanjar som var i fokus med 3 scoringer. Dagens hjemme kamp imod Erritsø endte med endnu en kæmpesejr på 8-0 efter beskedne 1-0 ved pausen. Idag var det i stedet Dionis Elshani som stjal billedet med 3 flotte scoringer i 2. halvleg.

Kampen var ikke mange minutter gammel før f'erne havde sat sig solidt på spillet og det ene angreb efter det andet rullede frem mod Erritsø målet, men chancer blev brændt på stribe. Derfor blev det forsvars klippen Emil Følle som slog hul på scoringerne med en 1-0 scoring direkte på frispark.

I 2.halvleg blev føringen hurtigt udbygget med scoringer ved Milad Khanjar, Abisharan Baskaran og brødrene Anosh og Janosh Easwaralingam. Dertil som nævnt 3 scoringer ved Dionis Elshani.

Med sejren og med god hjælp fra rækkens øvrige kampe har f'erne allerede sat sig solidt på rækkens  1. plads inden der næste søndag venter endnu et lokal opgør søndag formiddag kl 10.00 i KFUM parken.