U14 A vandt og rykker op

image U14 spillerne drikker champagne og sodavand efter oprykningen er en realitet
Bjarke Holm Jensen
01. oktober 2017 kl. 13:39
U14 A vandt søndag i Madsby med 4-1 over Grindsted og sikrede sig oprykning med 2 runder tilbage

Klubbens U14 hold kunne med sejr i dagens kamp sikre sig oprykning til liga 3 (tidligere mesterrække). Den chance lod de ikke gå fra sig selv om et fint spillende Grindsted mandskab som også er med i kampen om oprykning gav hjemmeholdet kamp til stregen.

F'erne bragte sig i løbet af 1. halvleg foran med 3-0, men Grindsted fik vedligeholdt spændingen med reducering til 1-3 lige før pause på straffespark. Nærmere kom de dog ikke og kort før tid kunne f'erne lukke kampen definitivt med scoringen til 4-1 som blev kampens resultat.

Dermed var oprykning nummer 2 i år en kendsgerning allerede inden de sidste 2 runder. Men som en spiller råbte i sekunderne efter slutfløjtet:" vi skal altså vinde de 2 sidste, vi skal være nummer 1!!"

Efter kampen var klubben vært for "babychampagne" og sodavand til alle mand.  Skulle holdet tage en 3. oprykning til foråret bliver det anderledes. Så bliver der inviteret til et dækket bord.

Fra klubben hermed et tillykke med det flotte resultat.