Menu

U14 får nyt trænerteam

image Michael Nyegaard og Martin Fiedel Nielsen er klubbens nye trænerteam i U14
Bjarke Holm Jensen
16. december 2017 kl. 15:08
Michael Nyegaard og Martin "Ålborg" Nielsen overtager fra årsskiftet ansvaret for klubbens U14 hold i liga 3

Klubbens 2 trænere for U14 holdet, Lars Brøchner og Birger Dyrby har med kort varsel ønsket at stoppe, hvilket for en stund satte ungdomsledelsen på overarbejde, men nu er der nyt trænerteam på plads som lørdag eftermiddag blev præsenteret på forældremøde klubhuset. 

De nye trænere er Michael Nyegaard som tidligere gennem en årrække har været "forældretræner" i årgangen. Han skal danne sideordnet makkerpar med Martin "Ålborg" Nielsen som ikke tidligere har været træner, men har solid erfaring med sig som Danmarksseriespiller, dels i Ålborg, dels i f'erne hvor han stadig er aktiv på klubbens 1. hold i JS. 

De 2 skal sammen med Sebastian Ordell som er 2. holdstræner holde sammen på afdelingens ca 30 spillere når der startes op igen i begyndelsen af januar. 

1. holdet har har gennem det seneste kalenderår præsteret 2 oprykninger i træk og således flyttet sig fra liga 5 til at skulle spille liga 3 (tidligere mesterrække) det kommende forår. Der venter således det nye team en spændende udfordring når træningen startes op til januar. 

Vi ønsker fra klubbens side de 3 trænere held og lykke med det nye samarbejde. 

 

 

Luk