U15 vandt årets sidste kamp 3-1 over Engum

Bjarke Holm Jensen
10. december 2017 kl. 16:26
U15 spillede måske årets dårligste kamp men vandt alligevel

Klubbens U15 hold afviklede søndag eftermiddag årets sidste kamp da de afviklede sidste kamp i vinterserien. Det foregik i bidende kulde på kunstgræsbanen i Madsby.  Allerede i kampens indledning var det tydeligt at hjemmeholdet var modstanderne overlegne i de fleste facetter af spillet og efter flere nærgående forsøg kunne Said Barow efter 7 minutters spil bringe f'erne foran 1-0. Ganske symptomatisk for kampen skete dette med et sologennembrud. Blot 2 minutter senere blev f'erne dog fanget med forsvarskæden for langt fremme og så stod det 1-1.

I fortsættelsen magtede f'erne desværre ikke at håndtere en kamp med et styrkemæssigt overtag og hvor holdet tidligere -lidt diplomatisk- er blevet kaldt "for individuelle" blev spillet i dagens kamp direkte egoistisk. Flere spillere så ud til at være mere interesseret i at fremvise egen driblekunst end at levere til holdets bedste.  Alligevel formåede man at holde et vist greb om spillet og kunne efter en halv time bringe sig foran 2-1 hvor Said Barow kunne heade et flot indlæg fra Kasper Skonupski ind til ny føring.

På en dag hvor begreber som "at bearbejde" og "at spille bolden rundt" var en by i Rusland var det en logisk udvikling i 2. halvleg at spillerne holdt op med at løbe i position for afleveringer der aldrig kom. Men det betød at spillet på et tidspunkt var direkte gruopvækkende at se på og en udligning lå på den konto en periode og lurede i horisonten. Et par rokeringer fik dog rettet op på det værste og 10 minutter før tid blev det alligevel f'erne som kunne lukke kampen til 3-1 ved Kasper Skonupski efter oplæg fra Magnus Larsen.

Spillere og trænere kan nu holde juleferie og derefter se frem til et spændende forår med nye udfordringer efter et efterår som har været een lang optur både på og udenfor banen.