image FfF anfører Jonas Skau scorede det vigtige 1- 0 mål lige før pausen
Bjarke Holm Jensen
09. maj 2018 kl. 22:42
U17 vandt onsdag aften i Madsby med 5-2 over Vejen efter 1-0 føring ved pausen

Klubbens U17 hold vandt onsdag aften på hjemmebane over Vejen med 5-2.  F'erne var fra kampens start ganske overlegne og spillede ganske uvant bolden rigtig fint ud og det lignede starten på en opvisning. Desværre formåede man ikke at få udbytte af de første store chancer og faldt relativ hurtigt i fælden og blev igen for individuelle på bolden. Til gengæld var der både fightervilje og individuelle præstationer i metermål og Vejen var hele 1. halvleg aldeles henvist til helt sporatiske besøg i modsatte ende. Alligevel måtte man helt hen til slutminuttet før pausen inden f'erne kunne bringe sig foran 1-0. Det skete efter en flot detalje hvor holdets anfører Jonas Skau vender rundt på en modstander og derefter pladserer bolden forbi Vejens målmand.  I 2. halvleg kørte Vejen spillerne trætte og f'erne kunne lægge mål på mål og det blev derfor uden betydning at gæsterne 2 gange fik lov at score på regulære koncentrations svigt i bagkæden.

F'erne skal førstkommende søndag spille på udebane mod rækkens ubestridte tophold Vamdrup. Her er der revanche til gode.