Menu

Champions league starter igen, og det gør FfF også

image
Pelle
07. august 2020 kl. 12:14
På lørdag er der igen fodbold i Madsby

Efter en alt for lang pause, så triller seniorfodbolden atter i Madsby. Lørdag 8. august kl.13.30 tager byens hold i mod Egen. Der er sket utrolig meget siden den sidste kamp blev spillet i november 2019, og der vil være mulighed for at opleve et forholdsvist nyt FfF hold. Der er velkendte spillere, hjemvendte spillere og nye spillere, som sammen skal sørge for, at det i denne sæson bliver til flere sejre end nederlag. Truppen er endnu ikke så sammenspillet, som man kunne ønske, og der er nok også en hel del spillere, der stadigvæk mangler noget i både ben og lunger for at være i topform. Mon ikke det er ens for begge hold?

Efter en tur i DS og senere JS er klubbens bedste hold nu i serie 1, og med en hel del nye spillere er vi meget spændte på at blive testet mod en normalt rigtig god modstander. De yderst sympatiske spillere og trænere fra Egen plejer at stå for noget positiv fodbold langs jorden og med fokus på at lave mål, fremfor at holde nullet. Egen er lige som os selv nedrykker fra JS, og mon ikke også de har nye spillere med, som skal spilles ind på holdet. Vi forventer en rigtig god kamp mellem to hold, der begge går efter de 3 point.

Vi glæder os til at byde både Egen, dommere og tilskuere velkommen til fodbold i Madsby igen. Som altid i disse tider skal vi opfordre alle til at holde afstand, og vaske/afspritte hænder - Der vil være håndsprit og toiletter til rådighed som normalt. 

Frank og co. er også klar i pølsevognen, så der igen er mulighed for at købe pølser, øl og vand. 

Coach Niller og Ørum har udtaget følgende spillere:

Simon Mørk
Emil D.
Fuat "Basim" Hansen
Lucas Møller Jensen
Marcus Bang
Martin "Ålborg" Nielsen
Mike Andersen
Rune Schelde
Steffan Haugaard
Martin Meins
Matias Thorup
Benjamin Brøgger
Mads Isaksen
Marco "The body" Storm

Luk