Menu

OldBoys

Er du fyldt 32 år og har lyst til at spille oldboys fodbold eller er du mere end 40 år og har lyst til veteran fodbold i så er du velkommen! 

Vi træner hver søndag kl. 10.00 i Madsby – og det er hver søndag, uanset vejr og årstid. 

De unge oldboys er fra 32 år og spiller 11-mands om onsdagen - Kontakt Peter Larsen på tlf. 22 75 93 74 eller peterfhk90@gmail.com

De lidt ældre oldboys fra 40år og op spiller ligeledes 11-mands men om mandagen - Kontakt Ugur Kocan på tlf. 40 56 44 19

Veteran 7 mands - Kim Pedersen Tlf 28 30 62 47 - Mail: kimpedersen700@gmail.com


I sær gældende for veteranfodbold er det, at vi alle er fodboldspillere over 40 år. Holdene (11 og 7 mands) er præget af stor sejrsvilje, af forfinet knowhow demonstreret ved hudløst ærlige kommentarer til medspillere, dommerkendelser samt et sindigt tempo. 


Allerede inden kick-off begynder det taktiske spil; fx vil kun få anførere turde vælge den modsatte banehalvdel, fordi holdet vil blive forpustet af baneskiftet. 
Kampene kan blive målrige, dels fordi de mere temperamentsfulde spillere rammes af udvisninger, dels fordi en evt. konditionsstærk spiller det sidste kvarter kan nå at lave ganske mange mål uden at blive generet. 


Veteranfodboldkampene når sit ypperste i beskrivelserne og evalueringerne i den såkaldte 3. halvleg. Der idømmes kvajebajere og bøder for at bruge mund over for medspillere og dommer, næste kamps taktiske oplæg diskuteres højlydt, og der sluttes som regel af med veteranfodboldens motto: 

Godt, at vi ikke skal leve af det her !