Menu

Coronaen spøger stadig i Madsby

image
Bestyrelsen
31. august 2021 kl. 09:21
Efter et par medlemmer inden for den seneste uge er blevet konstateret positiv, har bestyrelsen udsendt følgende opdatering.

Belært af et par Corona-tilfælde i klubben, har bestyrelsen opdateret klubbens interne retningslinjer såfremt vi bliver ramt af nye tilfælde. 

SÅDAN HÅNDTERES EN POSITIV CORONATEST I DIN KLUB

Medlem:
Konstateres du positiv med Covid-19 skal du straks kontakte holdets træner/holdleder med besked om, at du er konstateret smittet med Covid-19. Dermed kan vi hurtigst muligt igangsætte de nødvendige og krævede procedurer og retningslinjer i tilfælde af smitte blandt vores medlemmer.
Du må selvfølgelig ikke møde til træning eller kamp.

Træner/Holdleder:
I tilfælde at corona-smitte i en afdeling, skal alle nærkontakter ringes op. Ligeledes skal evt. modstander og dommer kontaktes, hvis spiller med positiv test har deltaget i kamp. – Kampklar kan et godt værktøj!
Ansvaret herfor ligger hos den enkelte træner/holdleder/afdeling. Der skal ringes til alle potentielle nærkontakter. Er træner/holdleder ikke i stand dette, vil Svend Erik Kristensen være behjælpelig. Information til medlemmer kan suppleres med facebook-oplag, men det må kun være et supplement
Coronatilfælde på hold/ i afdeling skal altid dette altid meldes til Svend Erik Kristensen (21455210) eller bestyrelsesmedlem.
.
Nyttige links og telefonnumre:
Sundhedsstyrelsens hjemmeside
Corona-hotline: +45 7020 0233

DBU – Hvad gør I, hvis én i klubben testes positiv med coronavirus.

Fredericia forende Fodboldklubber:
Svend Erik Kristensen: Telefon: 21455210

Træning og kampe skal fortsat afvikles under særlige retningslinjer. Disse regler finder du i protokollen for Fodboldens Corona-regler. 

Luk