Menu

Tanker fra årets generalforsamling

Peter Larsen
24. marts 2019 kl. 12:54

Generalforsamling Fredericia f.F - Søndag 24.03.2019

Torben Andersen bød alle 35 deltagere velkommen, og generalforsamlingen startede med at mindes Carl Erik Jensen, der gik bort sidste år.

Polle blev valgt som ordstyrer, og han kunne konstatere, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. Herefter leverede Torben klubbens årsberetning med lidt opsamling på året 2018 for alle klubbens 528 medlemmer, de frivillige kræfter, vores mange hold samt alle de andre aktiviteter, der foregår her i Madsby. (Hele årsberetningen kan læses ved at trykke her).

Som traditionen foreskriver så blev årets ”kræmmerpris” også uddelt til en af vores frivillige, som yder et kæmpe stort stykke arbejde. I år gik prisen til Michael Brouer, som i mange år har hjulpet til med at stable vores Heste- og kræmmermarked. Michael møder ind mange dage før selve markedet, og han er oftest også en af de allersidste til at gå hjem igen. Tillykke med prisen, Michael.

 Michael modtager den ærefulde pris som "årets kræmmer".

Claus Erdmann gennemgik herefter klubbens regnskab, hvilket i år bød på et lille overskud. Claus kunne konstatere, at den elektroniske kontingentbetaling gør det nemmere at inddrive kontingentet, hvilket har øget klubbens indtægter. Der er stadig et stort ønske om at finde flere sponsorer, men det er endnu ikke lykkedes at finde den person, som har tid og overskud til at kontakte mulige samarbejdspartnere. Det blev også understreget, hvor vigtigt det er for klubben, at vi har Old Boys Støtteforening, Madsby Pigecup og Heste- og kræmmermarked, der i efterhånden mange år har bidraget økonomisk til vores klub.

På udgiftssiden bruger klubben en hele del penge på træneruddannelse, og det er selvfølgelig penge, der er godt givet ud. Til gengæld er udgifterne til bøder og udeblivelse steget, hvilket er penge, vi godt kunne bruge til noget andet.  

Bestyrelsen fortsætter uændret i 2019, dog med tilføjelse at to nye suppleanter; nemlig Henrik Outzen og Kristina Back.

Bestyrelsen takker alle de fremmødte for deltagelse samt go' ro og orden.

 

 

 

 

Luk