image Simon Lagoni spillede nok sin bedste kamp til dato
Bjarke Holm Jensen
14. oktober 2018 kl. 16:51
Klubbens 2.hold vandt søndagens udekamp i Vamdrup og lægger afstand til bunden

F'ernes 2. hold har for alvor fundet formen og tager med en 5-2 sejr i Vamdrup sin 3. sejr i træk og dermed lagt afstand til nedrykningsstregen. Men det holdt mere hårdt end cifrene lader ane.  2 faktorer fik stor indflydelse på slagets gang, Dels blev banen spillet på en leret og ujævn bane som medførte problemer for begge hold at kontrollere spillet, dels stod der en frisk vind diagonalt i længderetningen.

Vamdrup startede kampen med vinden imod og valgte at stille sig højt med bagkæden,  hvilket næsten omgående gav en friløber til Oliver Outzen. Så stod det 1-0 til f'erne. Spillet ude i banen var jævnbyrdigt og intens, men omkring den halve time gik det pludselig hurtigt da da Oliver Outzen på endnu en friløber gjorde det til 2-0. Og blot få minutter senere var han afsted igen men blev pareret af en fremstormende målmand. Holdets anfører Carsten Thuesen var dog fulgt med op og kunne sparke bolden i en blød bue i det tomme mål til halvlegsføring 3-0.

3-måls føring ved pausen har f'erne prøvet før uden at få points ud af det og der var narturligvis fokus på dette i pausen.  F'erne valgte at stille sig dybt og ud fra devisen at "vinderen har altid ret" var det et rigtigt valg. Men det var meget tæt på at gå galt. Meget tæt. Efter blot 5 min faldt første reducering til 3-1 og efter et til tider massivt pres med lange høje bolde mod feltet blev der også reduceret til 2-3 midt i halvlegen og Vamdrup havde i fortsættelsen også et hovedstød på indersiden af stolpen. Men f'erne kæmpede heroisk videre og med 10 min igen begik Vamdrup straffespark på Oliver Outzen. Det var nok i den tynde ende af skalaen, men så fik han da lidt igen efter han i 1. halvleg måtte lide den tort at blive dømt off-side på egen banehalvdel.  Indskiftede Patrick Mikkelsen scorede sikkert til 4-2 fra pletten. Med scoringen gik luften ud af Vamdrup og Oliver Outzen kunne med endnu en scoring i slutminutterne fuldende sit hattrick til 5-2 efter en flot indsats.  Desuden spillede Simon Lagoni vel nok sin bedste kamp for holdet på venstre back med disciplin og overskud til at støde med frem.

F'erne spiller næste gang på hjemmebane førstkommende lørdag hvor Lunderskov kommer på besøg. Med en sejr her kan man -måske- endegyldigt vinke farvel til nedrykningsstregen inden de 2 sidste kampe.