Menu

ÅRETS SERIE 5 SPILLER 2017 - Abder Boundaoui

image Abder Boundaoui, årets serie 5 spiller anno 2017
Kenneth Wittenkamp
07. november 2017 kl. 21:49
Klubbens seniorafdeling udnævnte lørdag Abder Boundaoui som årets serie 5 spiller

 

Årets serie 5 spiller startede i klubben i april 2016. Han havde ikke spillet 11-mands fodbold før og der var nok ikke de store forventninger til ham i starten 😉 Nede hos os på serie 5 har vi rigtig mange der kommer når vejret er godt og når så træningen bliver for hård, ja så er de væk igen. Men Abder blev heldigvis hængende og fik hurtigt vist sine store tekniske evner og hans godt brugte fodsåls-finte 😊
Abder fik debut i juni måned 2016 og har været fast mand siden. Han prioriterer sin træning og kamp utrolig flot og er altid flink og hjælpsom før og efter træning og kamp.

 

Abder kommer altid til træning med godt humør, god indstilling og med en klar lyst til at lære, lytte og blive en bedre fodboldspiller. Siden hans start i klubben har han på rekordtid udviklet sig til en rigtig dygtig seniorspiller og fik helt fortjent sin debut på serie 3 for nylig. Selvfølgelig med en kampafgørende assist fra Abder 🤗

 

Abder er i år kåret som årets spiller i skarp og meget tæt konkurrence med Michael Pedersen, som igen i år har været en fantastisk vigtig mand for Serie 5. Valget er i sidste ende faldet på Abder, da han er et utroligt flot eksempel på hvordan man som ny mand kan træde ind på et hold og gøre en forskel både på og udenfor banen.

 

Årets spiller er et af de mest sympatiske, høflige, hjælpsomme og rare personligheder jeg har mødt i de 25 år, jeg har været omkring klubfodbold.

 

STORT TILLYKKE ABDER BOUNDAOUI

 

 

Luk