image Oldgirls er stadig ubsejrede i efteråret.
AS
20. september 2023 kl. 21:59
Oldgirls: Fredericia fF-Gauerslund 5-1

En kæmpe holdindsats lå bag den på papiret sikre FfF-sejr i lokalopgøre mod Gauerslund IF.

Det var en kamp, som hjemmeholdet på forhånd havde frygtet. Gæsterne fra Gauerslund IF er et af rækkens bedste hold.
Men FfF-pigerne har opbygget en stor selvtillid, og spillet flyder i efteråret bedre og bedre fra kamp til kamp. Det og en stor fighterindsats var varemærket.

I løbet af de første ti minutter scorede FfF to gange, men gæsterne gav aldrig op og reducerede efter et kvarter. Så fulgte to hurtige blå mål, og det var vel kampafgørende. 4-1 ved pausen.

Efter pausen kæmpede gæsterne hårdt for at komme tilbage i kampen, men hjemmeholdet stod i langt de fleste tilfælde godt organiseret i defensiven, og svigtede tacklingerne, reddede målmand Jette Lindberg gæsternes forsøg. Hun ville ikke stå tilbage for Gauerslunds målvogter, der undervejs i kampen hev klasseredninger frem.

I slutminutterne sikrede Maria Kvist med sit andet mål endegyldigt sejren – gæsterne kan sagtens indvende, at den var et par mål for stor.

Udover to gode hold, der gav hinanden en lige og til tider hård kamp, skal der også lyde en stor ros til dommer Sune Clausen. Han kom med en virkelig god attitude, dømte en god kamp og fik på de rigtige tidspunkter dæmpet gemytterne.