Fortjent sejr i 1. testkamp

image Marco storm ejede den centrale midtbane imod sin "gamle" klub
Bjarke Holm Jensen
28. juli 2020 kl. 21:15
Klubbens 1. hold i serie 1 fik en fortjent 3-1 sejr i aftenens testkamp imod Kolding B

Efter en pause på et halvt år spillede f'erne for 1. gang kamp igen. Det foregik mod Koldings serie 1 hold på Mosevej.  Og-ja man kunne godt se det på spillet at det var længe siden. Men der blev gået frisk til sagen fra begge sider og efter blot 2 minutters spil blev Mathias Thorup spillet totalt fri midt foran mål, han kunne alene med målmanden endda lade bolden hoppe en enkelt gang for derefter at banke den på overliggeren. Efter yderligere et par minutter lå bolden i stedet i kassen i den modsatte ende efter en simpel opspilsfejl midt på banen som KB var hurtige til at udnytte til en kontrascoring til 1-0.

Føringen holdt til midt i halvlegen hvor et skarpt slået indlæg fra højre siden af Benjamin Brøgger blev flot flugtet ind af Mike Andersen til 1-1 som holdt indtil pausen. Hele kampen igennem stod man og ventede på at f-erne for alvor skulle sætte sig på kampen, men spillet hang simpelthen for dårligt sammen til at man på noget tidspunkt kunne tillade sig at kalde det et vedvarende overtag selv om Marco storm på den centrale midtbane forsøgte ihærdig at binde holdet sammen.

Men chancer formåede man at producere gennem 2. halvleg hvor Mads Isaksen fik formøblet 2 friløbere inden Rune Schelde midt i halvlegen kunne bringe f-erne foran 2-1 tæt under mål på et godt afspil af Jonathan Outzen. Det var også Rune Schelde som 5 min før slut kunne cementere en trods alt fortjent 3-1 sejr på en lang pasning fra bageste kæde hvor han afdriblede både forsvar og målmand inden han kunne lægge bolden i det tomme mål.

Måske ikke verdens flotteste fodboldkamp,men godkendt som sæsonens første test.