Menu

Fredericia fF spiller også serie 3 til efteråret

image Mike Andersen scorede 2 gange i Jelling da serie 3 sikrede eksistensen (arkivfoto)
Bjarke Holm Jensen
14. juni 2018 kl. 22:30
Klubbens 2. hold vandt en stensikker sejr i Jelling og er nu fri af nedrykningen

Det ligger fast at klubbens 2. hold i serie 3 har genfundet kampformen. Det blev således til en sikker 5-1 sejr i torsdagens udekamp imod Jelling. Med sejren kan holdet ikke længere rykke ned og det var da også en både glad og lettet træner Jan Juul som var at træffe på telefonen på vej hjem. 

Han havde til aftenens kamp flere spillere fra JS truppen til disposition og  var særskilt godt tilfreds med at disse spillere leverede en helstøbt indsats og var med til at gøre medspillerne gode. Det var ellers hjemmeholdet som hurtigt bragte sig foran, men kort efter fik Jelling en 10 minutters udvisning og dette udnyttede f'erne til at bringe sig foran 2-1 og fik med yderligere scoring reelt lukket opgøret tidligt. Dagens målscorede var Mike Andersen 2, Emil Deleuran 2 og Jacob Herskind 1.

Hvis resultaterne flasker sig kan holdet med en sejr over Vejle Boldklub i sin sidste kamp slutte på 3. pladsen. Måske ikke noget dårligt rygstød at gå efter hvis man til efteråret har ambitioner om at spille med i kampen om oprykning...