JS måtte bøje sig mod topholdet

image det blev ved "lige ved og næsten" imod Odder
Bjarke Holm Jensen / foto: Stina Holm Jensen
13. oktober 2019 kl. 20:14
F'ernes JS hold måtte indkassere et smalt 1-2 nederlag til Odder men var tæt på til sidst

Efter 2 sejre de seneste kampe spillede f'erne søndag eftermiddag på hjemmebane imod rækkens tophold fra Odder.  Og det gik helt skævt fra starten af for Odder scorede til 1-0 allerede efter 1 minuts spil efter hjørnespark. I fortsættelsen blev det en opvisning i hvad struktur, disciplin og dygtig omgang med bolden gør ved et hold. For f'erne havde såmænd sin del af boldbesiddelsen, men gæsterne leverede bare på et andet niveau når de spillede sig frem over banen og det var således efter bogen da de øgede til 2-0 på et langskud fra 25 meter midt i halvlegen.

Man havde vel et forsigtigt håb om at f'erne fra 2. halvlegs start skulle finde sine muligheder til at få genåbnet opgøret med en 2-1 scoring, men Odder holdt spillet i et jerngreb på midtbanen og hærgede i perioder f'ernes spillere rundt på banen i kvikke kombinationer. Men så alligevel. I det 70. minut slipper Fuat Hansen fri i højre side af feltet og sparker resolut bolden i mål til 1-2 reducering.  Scoringen vendte opgøret totalt på hovedet. Pludselig sad f'erne med et massivt pres på gæsterne og spillede i perioder regulært powerplay omkring feltet. I mange minutter formåede man dog ikke at omsætte det massive pres til åbne chancer.

Men da de store chancer så alligevel kom i de døende minutter, 2-3 af slagsen fik man næsten lyst til at glemme lektionen de første 70 minutter. Det blev forsvarsklippen Jonas Møller som fik den sidste åbne chance, men afslutningen gik lige over tværliggeren og kampen sluttede efter 95 minutter med en -trods alt- fortjent sejr til Odder som for længst har sikret sig en plads i forårets JS-1.

Dagens nederlag betyder formentlig at f'erne primært skal koncentrere sig om at slippe med i forårets JS-2 og undgå den direkte vej ned i serie 1. Derfor en service-meddelelse omkring dette

1. turneringshalvdel:
Efter efterårets halvsæson rykker:
Nr. 1-4 op i Jyllandsserien 1.
De 3 bedst placerede hold i hver pulje tager henholdsvis 3, 2 og 1 point med over i forårets turnering.
Nr. 5 i hver pulje og de 3 bedst placerede nr. 6 indplaceres i foråret i Jyllandsserien 2.
Den dårligst placerede nr. 6 og de 2 bedst placerede nr. 7 skal spille playoff-kampe om at undgå nedrykning til serie 1.
De 3 kampe spilles på Jyllandsserie-holdenes hjemmebane den 16. november kl. 14.00 og fastsættes efter geografi.
De 2 dårligste nr. 7 samt nr. 8 i hver pulje rykker ned i Serie 1.