image Emil Deleuran leverede i vanlig stil varen i dagens testkamp
Bjarke Holm Jensen
16. februar 2019 kl. 21:38
Klubbens JS hold vandt komfortabelt over Middelfart i testkamp

Efter 2 smalle nederlag i de 2 første testkampe imod Hedensted og Skanderborg fik klubbens JS hold årest første sejr lørdag eftermiddag imod Middelfart. Sejren blev på 6-2 efter 2-2 ved pausen. Begge mandskaber var på dagen ramt af ferieafbud og for f'ernes vedkommende betød det mest af alt en ultra offensivt mindes bemanding og det satte sit præg på kampen.  For selv om f'erne var aldeles spilstyrende i samtlige 90 minutter var det alligevel gæsterne som kom først på tavlen da de efter 8 min utrolig enkelt spillede sig i overtal i venstre side og scorede sikkert til 1-0. Blot 2 min efter fik nytilkomne unge Daniel Juul dog udlignet på en returbold fra det lille felt som kompetent blev halvflugtet ind til 1-1. I fortsættelsen var det f'erne der sad på både spil og chancer og således efter bogen da Philip Duer efter den halve time kunne bringe sit hold foran 2-1 på et oplæg fra Mike Andersen som kompetent blev sparket ind fra kanten af feltet. Men selv om gæsterne egentlig ikke havde det store at byde ind med blev det alligevel halvfarligt adskillige gange når de fik anledning til at få boldkontrol over midten. Og derfor var det heller ikke helt uventet at de kunne udligne til 2-2 kort før pausen. Det skete på en kontra blot sekunder efter at Emil Honore aldeles uforståelig var blevet snydt for et åbenlyst straffe i den modsatte ende.

Var der en vis spænding om udfaldet i 1. halvleg, så fordampede den hurtigt efter pausen. Fuat Hansen og William Pedersen blev skiftet ind og det gav et løft på den offensive boldomgang som medførte at gæsterne i perioder nærmest bare stod og parerede. 3-2 scoringen var et selvmål, derefter blev der lagt på ved William Pedersen og Emil Honore inden Martin Mains kunne lukke af med 6-2 scoringen som blev kampens resultat.