JS taber hjemme til tophold – Serie 4 vinder endnu engang

image Anfører, Mads Isaksen, ser ud til at være ude resten af sæsonen som følge af en skade
TB
24. maj 2023 kl. 15:51
Klubbens førstehold spillede sin seneste kamp hjemme i Madsby i fredags den 19. maj, hvor de hjemme tog imod topholdet fra Horsens FS. Det blev til et 1-4 nederlag. Klubbens andethold ser til gengæld ud til at være på kurs mod oprykning fra serie 4 da de ude slog BPI med lige så overbevisende 4-1 tirsdag aften.

Ingen overraskelser i Madsby da topholdet "kom, så og sejrede"

Klubbens fodboldflagskib havde ryggen mod muren i fredags, da man hjemme tog imod et af rækkens tophold fra Horsens FS. Udover at være isoleret i bunden af rækken og have lidt pointtab i de allersidste sekunder af den seneste kamp mod Herning Fremad, så måtte man undvære anfører, Mads Isaksen, som ser ud til at være ude resten af sæsonen med en skade i lysken.

Cifrene lyver sjældent efter en fodboldkamp. Og selvom fredagens hårde prøvelse mod gæsterne fra Horsens så mindre anstrengende ud efter 33 minutters spil, hvor Lucas Møller Jensen bragte det blå hjemmehold foran med 1-0, så var det udeholdet der efter to hurtige scoringer kunne gå til pausen foran med 1-2. I anden halvleg formåede udeholdet også at øge føringen til 3-1 kort inde i anden halvleg og de kunne lukke kampen i overtiden med scoringen til de endelige sejrscifre på 1-4.

Dermed leder JS1 fortsat efter sæsonens første egentlige succes i form af en sejr. Den kan komme mandag den 29. maj hvor klubbens bedste seniorhold drager til Sædding og møder det lokale hjemmehold kl. 13.00 på banerne ved Guldager Idrætscenter.

---

Serie 4 slår lokalrivaler med 4-1

Helt anderledes succesfuldt gik det, igen, for klubbens andethold, som ligger godt til i toppen i af Serie 4. De spillede tirsdag den 23. maj ude mod BPI, hvor de vandt med 4-1.

Det startede ellers ikke alt for godt, da hjemmeholdet efter 17 minutters spil blev tildelt et straffespark, som førte til at de kunne bringe sig foran 1-0. Men det til gengæld ikke for sjov, at cheftræner, Jason Campbell, flere gange har rost sine spillernes evne til at stå sammen og vise høj moral. Således skulle det også gå denne tirsdag aften i Pjedsted.

Blot 8 minutter efter hjemmeholdets føringsmål fik Magnus Eriksen udlignet for de blå. Anfører, Kristoffer Dejgaard, stod for assisten. Derfra spillede man kun yderligere 8 minutter før Hjalte Thiesen bragte F´erne på 2-1 og få minutter senere ville Kristian Kousgaard også være med da han scorede til 3-1 med et mål som Kristoffer Dejgaard endnu engang assisterede.

Trods to gule kort i anden halvleg lykkedes det aldrig hjemmeholdet at få de blå fra Madsby til at vakle og Nicklas Lundberg kunne i overtiden score til kampens resultat, 4-1.

Serie 4 holdet ligger lige nu på gruppens anden plads med to point ned til Skibet på tredjepladsen, som dog har en kamp i hånden. Der er altså lagt op til en uhyre spændende afslutning på gruppen. Af den grund er der ingen årsager til ikke at indfinde sig i Smidstrup ved Idrætshallen søndag den 04. juni kl. 15.00. Her spiller serie 4 næste kamp mod Smidstrup / Skærup IF, som aktuelt fører gruppen. Skriv datoen og tidspunktet i kalenderen allerede nu, for det er en vaskeægte topkamp om det berømte ”seks” point