JS tabte knebent i Agerbæk

image Tachrit Nagulram startede kampen med at snuble i bolden, derefter spillede han til gengæld en stor kamp i 95 minutter
Bjarke Holm Jensen
08. juni 2018 kl. 23:16
JS tabte fredagens kamp i Agerbæk med 3-2 i et hårdt spillet opgør

Fredagens JS kamp i Agerbæk blev et hårdt spillet opgør hvor dommeren tidligt mistede grebet om tingene og de sidste minutter blev spillet 8 mod 9.  F'erne gjorde ikke livet lettere for sig selv med en særdeles dårlig start. Det var der primært 2 grunde til. Med Mikkel Foged "hængende" i venstre side som en gammeldags ving spiller kommer man mod en så direkte spillende modstander omgående i undertal på midtbanen. Læg dertil at hjemmeholdet startede med en ekstremt højt pladseret back-kæde. Det lignede en gave. Men f'erne opfattede slet ikke at få spillet direkte i bagrummet. Der kom alt for mange berøringer og så blev der i stedet off side. Eller så fik Agerbæk gjort det de er bedst til, at tackle på boldholderen. Og derfra endnu et kontraangreb.

Agerbæk bragte sig efter flere nærgående forsøg foran 1-0 efter hjørne i det 11. minut og der skulle gå både en omrokering og 30 minutter før f'erne begyndte at finde sig selv og fik sat spillet sammen, dog uden at komme på tavlen før pausen.

2. halvleg startede jævnbyrdigt, men med Agerbæk konstant farlige og de øgede efter 53 min til 2-0 på en dyb stikning.

Kampens dommer signalerede fra kampens start at han lagde barren højt og ikke dømte for hvad som helst. Men han havde blot ikke den fornødne skarphed til at få dømt "de rigtige frispark og de rigtige kort" og ganske symptomatisk, da han i det 64' minut gav første gule kort til Agerbæk var det ingen der forstod hvorfor.  "et brud på spillets love" lød forklaringen.  Det blev til gengæld startskuddet på et comeback for f'erne som på det næstfølgende angreb ved Mads Isaksen brød igennem ve siden og lagde bolden ind til netop indskiftede Mohamed Akif som kunne reducere på sin første boldkontakt. Blot 5 minutter efter blev det også 2-2 på gennembrud af Emil Lundø.

Men det blev aldrig for alvor f'ernes aften og de vænnede sig aldrig til modstandernes evige boldjagt på banens midte som afskar fra sideskift således at man nærmest spillede hele 2. halvleg i venstre side af banen mens den anden side lå øde hen.

I det 80' minut gik det galt igen efter hjørnespark hvor Agerbæk efter flere dueller fik bolden fightet i mål til resultatet 3-2.

F'erne spiller næste kamp på udebane lørdag d. 16. juni imod Åbyhøj.