image Fuat Hansen kronede en stærk indsats med 2 kampafgørende scoringer. arkivfoto
Bjarke Holm Jensen, ref. Niller
16. juni 2018 kl. 20:34
JS tog en flot 3-1 sejr med hjem fra Åbyhøj efter at være bagud 1-0 ved pausen

Klubbens JS hold fik en flot 3-1 sejr med hjem fra lørdagens udekamp imod Åbyhøj. F'erne kom chancemæssigt bedst fra start, men det blev alligevel hjemmeholdet som kom først på tavlen efter et kvarter. F'erne fortsatte dog ufortrødent men havde problemer med at få spillet chancerne store nok og måtte gå til pausen nede med en enkelt.

Der blev justeret på tingene i pausen og allerede efter 1 minut af 2. halvleg faldt udligningen ved Emil Andresen.

F'erne fortsatte gennem halvlegen med at producere chancer og det blev holdets midtbanedynamo Fuat Hansen som endte som den endegyldige matchvinder med 2 scoringer efter 61 og 65 min. Begge efter oplæg fra tilbagevendte Mike Andersen som viste storspil efter sin indskiftning i pausen.

Holdets midlertidige træner Niller kunne efter kampen berette om flotte præstationer fra ikke mindst Mikkel Foged men fremhævede samtidig en god holdpræstation som basis for sejren.

Med sejren fik f'erne yderligere pyntet på pointhøsten og kunne samtidig rykke en plads op som nr. 6. Måske kosmetik for de fleste, men for holdet endnu et godt rygstød idet Åbyhøj længe var en af 5 bejlere til en oprykningsplads som man nu har slået 2 gange.

Efter 2 udebanekampe spilles forårets sidste kamp i Madsby på lørdag kl 13.30 hvor f'erne uforvarende får en central rolle i opryknings spillet. For de storsatsende gæster fra FC Djursland -skal- have mindst 1 point med sig hjem for at sikre sig 2. pladsen som giver play off til DS.