image Emil Andresen: Matchvinder
Bjarke Holm Jensen
19. maj 2018 kl. 15:41
Med en sikker 4-0 sejr lagde JS afgørende afstand til sidstepladsen

Klubbens JS hold vandt lørdag eftermiddag en sikker sejr over Torsted på 4-0 og efterlod med dette sidstepladsen til gæsterne. Torsted forsøgte fra kampens start godt hjulpet af vinden i ryggen at lægge et højt pres som f'erne lige skulle vænne sig til, men efter 10 minutter havde hjemmeholdet allerede været tæt på scoring et par gange men skarpheden manglede.Hjemmeholdet  sad en periode på spillet indtil man midt i halvlegen desværre forfaldt til gamle synder og fik for mange opspils fejl som påny gav et ellers tamt Torsted hold et vist momentum omend uden de helt store chancer. Det havde f'erne til gengæld, men uden at score. Angriber Emil Andresen som kampen igennem havde problemer med at få sit afspil til at stemme var med til at brænde chancer men han fik efter 42 min. et tilbagespil fra Mads Isaksen som han fra kanten af feltet first-timede op i krydset til fortjent 1-0 føring til pausen.

I 2. halvleg fik f'erne vinden i ryggen og fik med dette et markant spilovertag og havde ikke problemer med at komme til chancer men stadig uden at score og som halvlegen skred frem satsede Torsted forståelig med hvad de havde. Først da f'erne endelig lykkedes med sin 2-0 scoring i det 72' minut kom der lidt ro på og igen var det Emil Andresen som på en smart stikning fra Fuat Hansen fik scoret sit 2 mål for dagen.

Martin Mains scorede til 3-0 i det 79' minut inden Mads Isaksen i gennembrud på højrekanten fik lov at lukke af til 4-0 i overtiden.