Menu

Jyllandsserien og serie 4 indledte sæsonen i Madsby.

image
TB
26. marts 2023 kl. 17:32
Både Jyllandsserie 1 og serie 4 indledte sæsonen med hjemmekampe i Madsby. Det blev både til nederlag og sejr.

Nedtur for JS i forårspremieren

Fredericia FF´s flagskib indledte Jyllandsserie 1 hjemme på kunstgræsbanen i Madsby lørdag den 25.03 mod Bredballe. Det blev dog langt fra en premiere vi vil mindes med varme tanker. Bredballe endte med at kunne tage hjem med en 2-3 sejr i en kamp hvor F´erne var langt fra vanligt niveau. Det var dog et, igennem hele kampen, stærkt kæmpende Bredballe hold som – alt taget i betragtning – fik tre velfortjente med hjem.

Cheftræner, Niels Erik ”Niller” Christensen, havde følgende bemærkninger efter kampen; ”Det var en helt igennem træls indledning på sæsonen. Vi kan tage meget lidt positivt med fra kampen, som har efterladt flere spørgsmål end svar. Vi underpræsterer over hele linjen og virker faktisk ikke mentalt klar til at spille om point på dagen”.

Det blå hjemmehold fra Madsby var afbudsramt og manglede flere stærke profiler. Men det får ikke cheftræneren til at tage noget fra præstationen fra Bredballe. Der lettes tværtimod på hatten med rosende ord; ”Vi møder et løbevilligt og kompakt hold, som har mange gode spillere. De gjorde det vanskeligt for os og vi formåede ikke på noget tidspunkt at bringe dem i ubalance. De gav os ikke meget plads i og omkring deres eget felt. Det virker til at være et spændende og struktureret Bredballe hold, hvis indsats må efterlade en passende portion ros”, lyderne de velmenende ord fra Niller.

Selvom gæsterne får venlige ord med fra cheftræneren, er det helt åbenbart, at han først og fremmest – sammen med resten af holdet – er nødt til at kigge indad; ”Vi skaber for lidt. Vi får reelt kun skabt to nævneværdige offensive aktioner som begge ender med mål. Det første ender med et målgivende straffespark og senere i kampen scorer vi på et gennemspillet angreb. Det kan dog ikke ændre den nødvendige konklusion; vi er for langsomme i vores omgang, laver for mange dyre personlige fejl og viser generelt et for lavt niveau set ift. hvad vi bør præstere.” , slutter en tydeligt skuffet cheftræner efter en sæsonpremiere direkte til glemmebogen.  

F´ernes mål blev scoret af Rune Schelde (straffespark) og Lucas Møller Jensen. Derudover var der debut til to spillere i form af Seheyb Nur og Asger Hvingelby.

Næste kamp er lørdag den 01.04, hvor der venter en svær udekamp mod Herning Fremad, som vandt deres premierekamp ude over Horsens FS med 2-1.

---

Serie 4 indleder sæsonen med en sejr

Klubbens serie 4 hold indledte også sæsonen i weekenden da de søndag eftermiddag tog imod Gauerslund i deres premiere hjemme i Madsby. Her gik det anderledes godt for det blå hjemmehold som endte med en sikker 2-0 sejr og dermed indledte serie 4 med tre point.

Cheftræner, Jason Campbell, er meget tilfreds med sejren; ”Vi kæmper for hinanden i dag. Vi har en god energi og hjælpes ad hele kampen igennem. Vi har fra starten af en plan om at stå kompakt og udnytte de chancer som kommer af omstillinger hvilket lykkedes ganske fint. Men vi fik faktisk også periodevis sat masser af gode kombinationer sammen og gjorde hinanden bedre ved at spille chancerne større”.

Serie 4 holdet fik ikke den bedste optakt til premieren da den seneste træningskamp endte med et 1-5 nederlag til Bjert. Det var derfor vigtigt for cheftræneren, at spillerne gik ud til dagens kamp med oprejste pander; ”Det var godt at se hvordan vi kommer med en passende modreaktion på det lidt for store nederlag i den sidste træningskamp. Vi viste at vi mentalt kan rejse os og give det eneste rigtige svar på et nederlag, nemlig sejr. Så alt i alt en ganske god premiere for os”.

F´ernes mål blev scores af Magnus Eriksen, som bragte hjemmeholdet foran 1-0 ved en resolut afslutning efter hjørnespark fra Mohamed Nur. Kristoffer Dejgaard gjorde det til slutresultatet på 2-0 efter scoring på en halv friløber som blev skabt af Patrick Kidholm som slog en guldbold i dybden fra midtercirklen.

Serie 4-holdet spiller igen hjemme i Madsby på lørdag den 01.04 kl. 12.30 hvor modstanderen er Vejle Kammeraterne.

Hvis man ikke kan vente med at se seniorbold indtil næste weekend, skal man blot møde op på kunstgræsbanen på tirsdag den 28.03 kl. 20.00 hvor serie 5 holdet indleder sæsonen mod Kolding B hjemme i Madsby.   

Luk