Oldgirls i målhumør

AS
11. maj 2023 kl. 15:42
Oldgirls 29+: Fredericia fF-Ammitsbøl/Egtved 10-0 Mål for FfF: Henriette Rohde 3, Søsser Løkkegaard 3, Marie Vedel 1, Stefanie Andersen 1, Malene Hein 1 og Maria Kvist 1.

Det var virkelig en god aften at være blå på.

FfF’s oldgirls-hold tog årets første sejr, da Ammitsbøl/Egtved var på besøg. Det, der på forhånd lignede en jævnbyrdig kamp, viste sig at være en ensidig affære.

Bang, Bang og Bang – FfF var hurtigt foran 3-0. Ved pausen virkede sejren så meget i hus, at der i 2. halvleg var plads til at prøve spillere på nye positioner. Også den del gik godt.

Dermed fik holdet tanket selvtillid efter 6-1-nederlaget mod de stærkt spillende Jelling-kvinder i sidste uge.

Til kampen mod Ammitsbøl/Egtved blev der justeret en del på især den defensive taktik – og derved blev nullet holdt. Dog overså dommeren nok et straffespark til gæsterne, men sådan som FfF-spillede over hele banen, havde Jette Lindberg nok reddet det spark.

Kampreferatet her ville blive alenlangt, hvis den ros, som både spillere og tilskuerne (de spillere, der sad over) fortjener, skulle skrives. Flot indsats af alle – og ikke mindst for holdet.