Påskens kampe endte med sejr til serie 4 og nyt nederlag til JS1

TB
12. april 2023 kl. 10:34
Serie 4 tog hjemme imod lokalrivalerne fra BPI, mens JS spillede endnu en svær udekamp i Horsens.

Serie 4 holdet spillede 2. påskedag, hjemme i Madsby, mod lokalrivalerne fra BPI. Det blev en tæt og intens affære, som længe lignede en, for rækken, sjælden 0-0 løsning. Det blev dog det blå hjemmehold som endte med at tage de tre point efter en god holdpræstation, hvor de – på dagen - var mere effektive end gæsterne.

De fremmødte tilskuere kunne, på en smuk solskinsdag, bevidne de første 70 minutter som jævnbyrdige indtil F´erne bragte sig foran 1-0 ved flot forarbejde af anfører Kristoffer Dejgaard, som brød igennem i venstre side og slog et præcist indlæg til Nicolai Koch, som behandlede det som fortjent da han satte en fod på tæt på mål og bragte de blå foran. Derefter kom der mere gang i kampen og hjemmeholdet skulle blot bruge 3 minutter mere før de kom på 2-0, da Patrick Kidholm slog et hjørnespark, som efter et par halve berøringer endte hos Oliver Arum, der fordoblede føringen.

Derfra virkede det ikke til at kunne blive spændende igen. F´erne syntes at være i kontrol, foran 2-0 med en velspillende og godt organiseret defensiv. Men det blev mere spændende da BPI-anfører, Søren Nedersee Andersen fra helt fri position et par meter fra hjemmeholdets målmand kunne reducere til 1-2, efter at det blå forsvar tog sig en sjælden blunder. Derfra blev det indianerbold resten af kampen men det blev aldrig for alvor farligt for hjemmeholdet, som efter godt 94 minutters spil kunne tage de 3 point.

Serie 4 holdet har dermed fået en perfekt sæsonstart med maksimum point efter tre kampe. Udover sejren i dagens kamp, bør det også nævnes at anfører Kristoffer Dejgaard spillede en fremragende kamp og ledte sit hold på forbilledlig vis. Han gik selv forrest med masser af løbevilje og gode aktioner. Cheftræner, Jason Campbell, virkede ovenud tilfreds med sit hold.

Tenniscifre da JS1 tabte i Horsens

JS1 var i kamp ude mod Horsens FS på bagkanten af påsken, en ellers ganske mild forårsaften tirsdag den 13.04. Det milde skulle dog alene gælde vejret denne aften. Hjemmeholdet vandt med knusende tenniscifre 6-1. Det efterlader JS  med den værste tænkelige start på sæsonen efter tre nederlag i ligeså mange forsøg.

Cheftræner ”Niller” forsøger at se det positive i kampen om end det bliver mere vanskeligt som nederlagene følger på stribe; ”Vi er sådan set godt med i 1. halvleg og det forhold at vi er bagud 1-3 ved pausen er ikke helt retvisende ift. spil og chancer. Vi spiller i store dele af kampen med god energi men vi må erkende at vi i den grad mangler skarphed foran mål og dét, sammenholdt med at egne fejl straffes hårdt, ender med at koste dyrt”, er hans umiddelbare reaktion efter kampen.

Allerede fra starten af 2. halvleg får hjemmeholdet øget føringen til 4-1 og dermed syntes kampen lukket. Det efterfølgende forsøg på højt pres fra det blå udehold gav ikke rigtigt pote og de sidste 20 minutter falder holdet ammen, hvilket gav nederlaget yderligere styrke med to scoringer til hjemmeholdet.

JS1 har ikke fået point i de første tre kampe og pt. ligner det at der skal kæmpes hårdt for at blive i rækken. Cheftrænerens egen bøn er at alle ser indad og får kanaliseret den negative energi over i noget mere konstruktivt. ”Vi er nødt til at kigge dybt ind i os selv og finde ud af om vi virkelig ønsker at give op og tabe eller kæmpe en vis legemsdel ud af bukserne indtil det sidste fløjt. Vi viser ikke pt. det niveau vi burde og vi laver for mange fejl som følge af manglende koncentration. Vi er nødt til at erkende, at vi møder stærke modstandere med stor kvalitet og hvis vi skal have de nødvendige point, skal vi finde en anden tilgang frem.” slutter Niller.

Næste runde byder på flere spændende opgør.

JS1 tager hjemme imod Sædding i Madsby på lørdag den 15. april kl. 13.30.

Serie 4 spiller en af sæsonens største opgør på søndag ude i KFUM parken mod lokalrivalerne. Det er kl. 12.00 det sker.

Der er endnu et interessant lokalopgør i morgen i Madsby hvor serie 5 hjemme tager imod Erritsø. Det sker kl. 17.30.