Serie 3 leverede årets bedste og fik uafgjort

image Frederik Bernbom leverede sammen med 3 andre JS spillere en solid indsats på klubbens serie 3 hold
Bjarke Holm Jensen
09. marts 2019 kl. 18:56
Mens JS mødte minimal modstand mod Nr. Åby og vandt 14-1 spillede serie 3 en flot 2-2 kamp imod Give

Klubbens JS hold kunne med rette føle sig snydt for modstand i dagens test-kamp imod Fynsserie holdet fra Nr. Åby. F'erne sad reelt på spillet fra første fløjt og det ene angreb efter det andet rullede frem mod gæsternes mål, men alligevel skulle der gå 25 minutter før 1.scoring faldt. Men derefter gik det til gengæld hurtigt og ved pausen var stillingen 3-0. Det var som om det gæstende hold aldrig vendte tilbage efter pausen og da sidste fløjt lød stod der 14-1 på lystavlen. Deraf var ikke mindre end 3 af scoringerne sat ind på selvmål.

Så var der anderledes god modstand og underholding for folket og de få som havde trodset regn og rusk lørdag eftermiddag i Madsby da klubbens serie 3 fik besøg af Give. Mens f'erne endnu havde til gode at komme på tavlen i årets opstart, så var Give i den modsatte situation, idet de endnu ikke havde tabt en kamp og de mødte da også som forventet op med et ganske kompetent hold til dagens dyst. Men f'erne tog godt imod udfordringen og 1. halvleg forløb som en jævnbyrdig slagudveksling med masser af momenter med godt kombinationsspil fra begge sider. Hjemmeholdet havde nok de fleste målchancer men var uskarpe og det forblev 0-0 ved pausen.

Spillet ændrede sig ikke alverden i 2. halvleg, men gæsterne kunne efter 55 min, bringe sig i front da f'ernes målmand var uheldig med en retur som blev sat ind til 0-1.  Midt i halvlegen blev føringen dog udlignet da et godt spillende Martin Mainz udenfor feltet opfangede en clearing fra Gives målmand hvorefter han køligt afdriblede 2 forsvarsspilere og satte bolden i målet til 1-1.

Det så længe ud til at skulle blive slutresultatet, men i det 85 min. bragte gæsterne sig igen foran 2-1. Men f'erne formåede igen at svare igen da Philip Duer sendte et frispark imod mål som blev pareret af målmanden. Men Joakim Kristoffersen var over riposten som blev sat ind til slutresultatet 2-2.

Se billeder fra dagens 2 kampe på facebook: fredericiaff.dk