Serie 3 tabte lokalopgør

Bjarke Holm Jensen / foto: Stina Holm Jensen
23. april 2018 kl. 21:08
Serie 3 tabte mandag aften lokalbraget imod KFUM på overtidsscoring

Klubbens serie 3 er kommet fornuftigt fra land i forårets turnering med 2 sejre og 1 nederlag. Bag tallene gemmer sig 3 kampe som alle er blevet afgjort med mindst mulig margin og deraf en målscore på beskedne 7-6. Aftenens modstander fra KFUM kunne derimod fremvise 3 storsejre og en øjeblikkelig 1. plads med en målscore på imponerende 13-1.

På den baggrund måtte KFUM gå til kampen som naturlig favorit i opgøret hvor det springende punkt for de fleste nok var om f'erne kunne stå imod det tryk og den fysik som i de 3 første kampe er blevet deres varemærke og kampens indledning bekræftede dette for KFUM lagde omgående et tungt pres på midtbanen. Og det gav pote allerede efter 3 minutters spil hvor en tilsyneladende harmløs bold sprang fra Anders Kappel og direkte til en modstander som bragte KFUM i front med 1-0. Men mere blev det ikke rigtig til på en særdeles ujævn græsbane i Madsby og mens f'erne i indledningen havde været henvist til sporatiske kontrastød, så vippede momentum sakte men sikkert under indtryk af at hjemmeholdet trods alt håndterede det ujævne underlag bedst. De helt store chancer blev det dog ikke til i 1. halvleg.

Fra starten af 2. helvleg fik f'erne en diagonal medvind og kunne med dette sætte sig på spillet og efter 60 minutter var det kun en tvivlsom off-side kendelse som hindrede Emil Deleuran i at udligne. Men han fik en ny chance nogle minutter senere og udlignede sikkert til 1-1.

Derefter røg kampen ind i en serie af udvisninger, 2 til KFUM og 1 til FfF, som gjorde spillet rodet og uforudsigeligt og uden de store chancer havde de fleste nok indstillet sig på en fair pointdeling. Men i overtiden fik KFUM et hjørnespark som blev headet ind til en 2-1 scoring og sejr til KFUM.

Med sejren forbliver KFUM i front med afstand til de øvrige hold med maximum points efter 4 kampe, mens f'erne må tage til takke med en øjeblikkelig midterpladsering men med god afstand til bunden.