Serie 3 tabte vigtigt skridt i bundstriden

image Philip Duer i en af utallige nærkampe
Bjarke Holm Jensen
22. oktober 2017 kl. 18:19
F'ernes 2. hold i serie 3 tabte søndag i Skibet med 5-2 og er nu for alvor involveret i bundstriden

Klubbens serie 3 hold kunne tage til søndagens udekamp i Skibet i bevidstheden om at en sejr ville navigere holdet på god afstand af bundstriden. Men drømmen fik et skud for boven allerede efter 5 minutter da Skibet bragte sig på 1-0 efter hjørnespark.

Derefter havde f'erne masser af boldbesiddelse og pressede i perioder hjemmeholdet tilbage på banen. Men det var også i den periode at man fik vist holdets store problem. For der spilles stadigvæk for individuelt og for langsomt. Således havde Skibet på et tidspunkt 2 udvisninger. Trods dette formåede man ikke at få bolden rundt i et tempo som for alvor kunne udfordre hjemmeholdets defensiv.

1-0 holdt til pausen. Mikkel Bak blev skiftet ind i angerebet i 2. halvleg og han blev et frisk pust. Således fik han udlignet til 1-1 i 51' min efter præcis stikning fra Edin Pasovic. Men et godt kæmpende Skibet hold havde efterhånden indstillet sig på en kontra-kamp og efter flere stolpeskud bragte de sig igen foran 2-1 i det 62. min. og blot 7 min senere blev det også 3-1.  Mikkel Bak fik skabt fornyet spænding med en 3-2 scoring, men Skibet formåede i overtiden at øge 2 gange til slutresultatet 5-2.

Med nederlaget er holdet for alvor involveret i bundstriden inden de 2 sidste runder. I værste fald skal man have 4 points for at sikre overlevelse.  Næste kamp spilles på lørdag kl 15.30 i Madsby hvor der er dækket op til lokalopgør imod KFUM.