Serie 3 vandt knebent over Vinding

image Philip Duer var ingen spillemæssig åbenbaring, men han scorede kampens flotteste og vigtigste mål
Bjarke Holm Jensen / foto: Stina Holm Jensen
09. juni 2018 kl. 18:36
Serie 3 sled sig til en livgivende sejr på 4-3 lørdag eftermiddag

Efter en flot start på foråret har klubbens serie 3 tabt 4 kampe i træk og med dette præsteret en gentagelse af efteråret og spillet sig direkte ned imod nedryknings-dramaet.  Derfor var dagens hjemmekamp imod Vinding som før kampen havde 1 point mere, lige så meget en kamp imod nedrykningsstregen.

Lad det være sagt med det samme, kampen blev på ingen måde en skønhedsåbebaring, men mindre kunne også gøre det og f'erne kom spillemæssigt bedst fra start med flere gode chancer før Simon Lagoni i det 9' minut stak af i venstre side, skar ind og satte bolden sikkert ind til 1-0 føring.  Det burde halvlegen igennem være blevet til meget mere, Vinding bød ikke ind med meget, men havde dog en åben chance efter en total kikset clearing, men målmand Patrick Frandsen reddede flot.  Men i det 41' minut gik det så alligevel galt og Vinding kunne snige sig til pausen på 1-1. Og værre skulle det blive for Vinding havde i starten af halvlegen deres bedste periode hvor de også bragte sig foran 2-1.  Derefter rullede angreb på angreb frem mod Vindings forsvar uden man for alvor blev farlige. Lige indtil Philip Duer tog chancen udefra og satte bolden flot ind fladt ved fjerneste stolpe. Og blot 2 minutter efter kunne Martin "Tue" bringe sit hold på 3-2 efter bandespil med stolpen.

Da Mike Andersen efter 67 min. på en friløber fra midten scorede sikkert til 4-2 lignede det game-over.  Men det der med at spille disciplineret på et resultat, det er ikke noget klubbens serie 3 hold gør så meget i, så i det 87' minut kunne vinding med en 3-4 reducering skabe fornyet spænding, men trods stormløb de sidste minutter blev der ikke scoret yderligere og hjemmeholdet kunne ånde lettet op og sætte 3 rigtig gode points ind på kontoen.

Holdet mangler 2 kampe imod Jelling og Vejle B og skal -formentlig- bruge 1 sejr mere for at sikre sig endegyldigt imod nedrykning. Kampen mod Jelling spilles næste lørdag kl 11.00 i Jelling.