image Alexander Pavasovic scorede sit første "voksen-mål"
Bjarke Holm Jensen
05. maj 2018 kl. 18:19
Klubbens 2. hold vandt hjemme over Jelling med 4-1 efter 1-0 ved pausen

Klubbens 2. hold vandt lørdag eftermiddag i Madsby over jelling. En fortjent sejr, omend ikke uden bump på vejen. Kampen var ikke mange minutter gammel før f'erne satte sig på spillet hvor der imomenter blev præsteret fint kombinations spil uden de helt store chancer.  Men efter den halve time blev hjemmeholdet tilkendt staffespark som Philip Duer dog brændte. Blot minuttet efter afsluttede tilbagevendte Nicolai Frandsen, som ellers havde indledt kampen med at sparke bolden over til gederne, et godt angreb med skud på stolpen. Men derefter løb Jelling tør for held da Philip Duer fik lidt revanche med et gennembrud i højresiden hvorfra han stak en præcis bold ind i feltet hvor Alexander Pavasovic elegant tog bolden med sig og satte den sikkert forbi en ellers stærkt spillende Jelling keeper. 1-0 føringen holdt til pausen.

Fra 2. halvlegs start satte f'erne sig trods modvind nu tungt på spillet og det var således en naturlig konsekvens da føringen i det 55' minut blev øget til 2-0. Scoringen blev sat i mål af Nicklas Høye efter godt gennembrud på venstresiden af Simon Lagoni.  Derefter fulgte nogle sindsoprivende minutter hvor f'erne havde 3-4 STORE muligheder for definitivt at lukke kampen. Philip Duer måtte desværre lægge navn til den største da han i høj fart modtager en tværbold midt på Jellings banehalvdel. Hans fart og direkte vej mod målet overrumpler totalt Jellings midterforsvar som han skærer igennem, derefter er der en målmand og et stort åbent mål. Han vælger at afdrible, men er derefter så længe om at sætte foden til bolden at målmanden får kastet sig tilbage og napper bolden 1 meter fra mållinjen.

Med de fortsatte afbrændere forbliver kampen åben og Jelling bruger medvinden til at forsøge at svare igen og med et kvarter igen får de reduceret på et flot udført hovedstød. Med 2-1 var der pludselig ild i Jelling spillerne. Den blev dog slukket effektivt blot 1 minut senere da Oliver Outzen efter en sologennembrud scorede til 3-1 og samme Oliver scorede også målet til slutresultatet 4-1 5 minutter før tid.

Mest opmuntrende i dagens kamp var, ud over den sikre sejr, måden den blev skabt på. Holdet fremstår i modsætning til i efteråret helt anderledes afstemt og homogent. At man med den aktuelle skades situation måtte klare sig uden spillere fra JS truppen var således helt uproblematisk.

Men når snakken er om afstemthed. Nede i bagkæden var 2 voksne herrer at finde, Carsten "Tue" og Anders Mathiesen. De spillede hver for sig og sammen en flot kamp og satte vel knapt en fod forkert i 90 minutter. Det varer længe inden de får lov at gå på pension. Meget længe.

Med sejren og Erritsø's nederlag til VB kravler holdet op på en delt 2. plads med Erritsø.  F'erne spiller næste gang på torsdag kl 13.00 i Vejle mod netop VB.