Menu

Serie 4 kæmpede forgæves i Vejle

image Skau lavede fire mål for lidt ;-)
PL
17. oktober 2020 kl. 16:36
Fin indsats rakte ikke til point

Klubbens 2.hold var i dag i Vejle Kammeraterne for at møde endnu et hold, der kæmper for overlevelse i serie 4. Ligesom sidste kamp i Taulov gik det ikke helt efter planen. Der var dog alligevel en væsentligt forskel, som tæller på plussiden..

Der blev nemlig kæmpet fra alle mand, og langt hen ad vejen leverede de blå en fin præstation - De blev bare kynisk straffet for deres fejl. Og dem var der desværre en del af. Det endte derfor med en 6-3 sejr til hjemmeholdet.

I forhold til sidste kamp var der rokeret en hel del på holdkortet, da der kun var 7 gengangere med, og et afbud fredag aften gjorde, at der kun var 13 mand med til kamp. Til gengæld havde holdet lånt Skau fra s1, og Skau viste lynhurtigt sit værd, da han bragte de blå foran efter kun 3min. Det blev til yderligere to mål for Skau og de blå, men det hjalp ikke for alvor, da der for nemt blev scoret i den anden ende. Der stod 3-1 ved pausen, efter de blå ikke havde fået afstemt modstanderens direkte spil, der via et par dygtige angribere fra Vejle hele tiden tiden blev farligt. Kammeraterne havde til dagens kamp rokeret lidt rundt på deres serie 3 og 4, hvilket altså ikke gjorde det nemmere for Madsbys helte.

Efter pausen sad de blå til gengæld endnu mere på spillet, og der blev også hurtigt reduceret til 3-2. Herefter lurede udligningen, men ind ville bolden ikke. Til gengæld viste Kammeraterne igen deres skarphed, da de blå nærmest forærede dem bolden, og det var desværre mere end én gang.

Udover Skau var der andre nye ansigter -  comeback til Coach P, der måtte spille 90min, hvilket aldrig er et positivt tegn... - Gode indhop fra Thor og Jespersen, der var farlige overkanterne i 2.halvleg. Thybo faldt godt ind i spillet, ligesom en lidt rusten AP, fik kilometer i benene efter en skadespause. Martin "Ålborg" dominerede på midtbanen, og viste et godt blik for spillet på en ellers noget uvant position. Ellers lagde flere tilskuere mærke til Phillip Duer, der virkede til at have godt med luft i lungerne - Han er nemlig begyndt at løbetræne.....

Serie 4 spiller igen på lørdag kl.15.30 i Madsby, hvor Erritsø kommer på besøg.

 

Luk