image Outzen var her, der og alle vegne i dag
PL
04. oktober 2020 kl. 14:57
Det nye trænerteam fik en forrygende start

"Hold nu k...! hvor er debut" jublede den nye ass. coach Mads Isaksen, da kampens dommer fløjtede dagens topopgør mellem FfF og Kolding IF af.

Han hentydede selvfølgelig til den nye trænerduo for FfFs serie 4, der i dag kom i ilden mod topholdet fra Kolding IF. Den omvendte kamp vandt et u19-forstærket KIF hold med 1-0, så de blå fra Madsby havde revanche til gode.

Det tidlige kamptidspunkt gav dog trænerne rynker i panden, da det var en flok søvnige spillere, der mødte ind, nogle medbragte endda morgenmad fra McD...

Da kampen blev fløjtet igang, var der dog ingen nerver på. De blå sad på spillet fra første fløjt. Det lykkedes de blå at skabe et solidt overtal på midtbanen takket være et par offensive backs i Hjalte og Kitty. I det hele taget satte de blå meget få fødder forkert i 1.halvleg:

7min: Bille spiller Arum fri i dybden, desværre redder KIFs keeper.
9min: Indlæg fra Hjalte, klumpspil som Duer erobrer og sparker på mål, Bille scorer på riposten 1-0
11min: Eneste KIF chance i 1.halvleg - Mads "Shilton" Torntoft redder flot på et skud fra tæt hold.
16min: Duer erobrer bolden foran feltet, videre til Outzen som dribler en mand og sparker med venstre, Arum følger op på riposten 2-0
23min: En træt Duer skifter med Lagoni.....
32min: Bruun bryder bolden ved midten og finder Bille, Bille 1-2 med Outzen som sendes i dybden på højre kant, knaldhårdt fladt indlæg til forreste stolpe, hvor Arum kommer blæsende 3-0.
44min: Kitty gult kort - WTF!

Bortset fra det gule kort til Hr. Nagulrum, så var det en perfekt spillet halvleg fra de blå. Et par store chancer blev desværre også misbrugt på en stæk spillede KIF keeper, men 3-0 til pause havde vi med glæde taget imod inden kampen.

Bille spillede 90min - havde luft til 70;-)

Duer havde udelukkende gode aktioner i dag - klasse!
- Han har lovet at løbe 2 gange i den kommende uge...?!?!?

54min: Fuldtallig igen, men Lagoni får en advarsel for at gå for hårdt til deres keeper. WTF! KIFs keeper bliver skadet, og de må sætte deres træner på kassen.
60min: Outzen alene med KIFs keeper, brænder desværre pga. godt returløb.
64min: Straffe til KIF - Hvor kom den fra, dommer? SKANDALE! 3-1
67min: Efter hjørnespark presser Bruun KIF forsvaret, bolden ender ved Bille, der finder Outzen, der gør det til 4-1
70min: KIF kontra - hold nu Keller den kant var hurtig - Flot opstilling af KIF til 4-2
75min: Straffe til KIF - Ingen brok denne gang - Mads har hånden på, men bolden ryger i mål. 4-3
79min: Outzen modtager bolden i feltet, vender rundt og snyder sin oppasser, trykker godt af med venstre - 5-3
90min: Karger presser højt, svagt udspil fanges af Bille, der laver et aflæg til Arum, som trykker til uden for feltet og ser bolden gå ind underoverliggeren 6-3

I dag var i høj grad en holdpræstation, hvor alle bød ind med hver deres kompetencer - Ingen slog op i banen eller spillede sit eget spil. Hold nu k..., hvor så det bare godt ud i perioder. Tilskuerne (bl.a. Marco Storm) var meget imponerede. Coach P vil gerne fremhæve midterforsvaret med Bruun og Niklas, som var gode med bolden, konsekvente i deres indgreb og havde en dejlig ro i opspillet. Selvfølgelig godt hjulpet af en hårdtarbejdende midtbane og nogle løbevillige backs.

Serie 4 træner torsdag og torsdag kl.18.30 - Næste kamp er søndag d.11. oktober kl.15.00 i Taulov.