Serie 4 storsejrer mod lokalrivaler – JS1 taber endnu engang

image Anfører, Mads Isaksen, scorede hjemmeholdets eneste mål.
TB
17. april 2023 kl. 16:49
Klubbens to bedste seniorhold var endnu engang i kamp i den forgangne weekend. Serie 4 fortsatte deres storform og satte Fredericia KFUM til vægs med en 5-0 sejr. JS1 kæmpede hårdt, men måtte hjemme i Madsby se sig besejret med knusende 1-5 mod Sædding/G IF.

Weekendens gode nyhed stod Serie 4 holdet endnu engang for. Søndag den 16.04 stod der lokalopgør på programmet et par kilometer i nordlig retning fra Madsby, ude i KFUM-parken, hvor det lokale serie 4 hold ventede. Det er selvsagt to klubber, som igennem mange år har betydelig erfaring med at mødes i interne opgør. Det er den slags kampe man gerne vil vinde, men måske først og fremmest undgå at tabe.

Søndagens kamp blev ikke en af de tætte af slagsen og det endte med en storsejr på 5-0 til de blå fra Madsby, som dermed satte skabet eftertrykkeligt på plads i det interne regnskab, i hvert fald indtil videre i forårssæsonen.

Cheftræner, Jason Campbell, har efter kampen svært ved at skjule sin tilfredshed med sine spillere; ”Vi kommer med en plan om at dominere kampen gennem højt pres og dominerende boldbesiddelse. Lige bortset fra en enkelt hurtigt opstået chance til modstanderen i starten af kampen, synes jeg at vi sidder på det. Den plan vi har fra starten af lykkedes til fulde og det bekræfter slutresultatet på udmærket vis”, fortæller cheftræneren.

F´ernes mål blev scoret af Magnus Eriksen som satte festen i gang til 1-0, hvorefter Nikolai Koch gjorde det til 2-0, 3-0 og 4-0 med et vaskeægte hattrick. Oliver Arum ville også på tavlen og scorede kampens sidste mål til 5-0.

Cheftræneren kan nu notere sig fire sejre for samme antal forsøg. Han fremhæver især at holdet spiller med den nødvendige ro og disciplin. Derudover, at ”vi efterhånden er begyndt at spille rigtig god fodbold”. Det ser altså ud som om det er lykkes det nye trænerteam på kort tid, at sammentømre to trupper og få alle til at fungere som kollektiv.

Serie 4 spiller næste kamp hjemme i Madsby på lørdag den 22. april kl. 11.00. Modstanderen er Smidstrup/Skærup, som aktuelt ligger nr. tre i rækken med tre sejre ud af fire mulige.

JS1 må sande at Murphys lov ikke er skrevet forgæves

Anderledes vanskeligt blev der for JS1, der - hjemme i Madsby – tog imod Sædding/G IF. Det skete lørdag den 15. april på klubbens kunstgræsbane.

Lad det være sagt med det samme; det blev ikke en kamp, som spillere og trænerteam vil mindes med glæde. Det var tværtimod en kamp som meget klart viste, at når først modgang opstår, så kan det i sig selv avle mere modgang. Man kan måske endda tillade sig at tale om effekten af Murphys lov, som bl.a. dikterer at ”alt det som kan gå galt, vil gå galt”.

Sædding/G IF er bestemt en svær og værdig modstander. De har en spillertrup, som fremstår velsammenspillet og de syntes at kende egne styrker og svagheder. De er godt organiseret, kommer med masser af fysik og har et par hurtige kantspillere som altid kan gøre livet surt for en bagkæde. Men det er ikke en modstander, som under normale omstændigheder skal slå hjemmeholdet med 1-5, hvilket blev kampens resultat.

Det hører med til kampbilledet, at enhver fejl fra hjemmeholdet blev straffet hårdt og at skarpheden igen manglede foran modstanderens mål, men at hjemmeholdet i store dele af 2. halvleg var bedst og sad på spillet. De sidste 45 minutter blev, til trods for blå dominans med bold, alligevel tabt med 1-2.

Cheftræner, ”Niller”, er ikke tilfreds med resultatet, men han kan finde lyspunkter i det store nederlag, ”Generelt spiller vi fint mod et fysisk stærkt hold. Vi har haft mange lige og gode kampe mod lige præcis Sædding/G IF, men i dag har de for let til målene og vi får det ikke ligefrem til at se svært ud for dem at lave de mange mål.”, er hans umiddelbare reaktion på kampen.

Han kan hurtigt finde frem til analysen af hvad der præcis går galt; ”Vi er ikke gode til at holde vores aftaler i mere end 10-12 minutter ad gangen. Derfor er vi bagud 0-2 efter et kvarters tid. Ét boldtab og sekunder efter kan vi hente bolden i eget net, hvilket er meget sigende for vores aktuelle udfordringer.”, fortæller han.

Bagud 0-3 ved pausen forsøgte hjemmeholdet at ændre sit fokus. ”Vi justerer i pausen og i den 2. halvleg sidder vi vel på omkring 80% af boldbesiddelsen i hvert fald indtil vi får kampens eneste gule kort. Vi mangler desværre skarpheden, men det desuagtet er 1-5 et for stort et nederlag.”, slutter cheftræneren.

Kampes mål;

0-1, udeholdet bringer sig foran efter en skidt clearing fra en af F´ernes ellers stabile spillere.

0-2, et boldtab giver en løbeduel, som afsluttes med en scoring fra en udeholdets hurtige kantspillere

0-3, et lidt tilfældigt mål, som cementerer udeholdets effektivitet på dagen

0-4, et fremragende mål fra udeholdets Jakob Riber, som scorer fra egen halvdel, hvor han fanger hjemmeholdets målmand lidt for langt fra egen baglinje. Det skal dog ikke tage noget fra målet, som var af ”Beckhamske dimensioner”.

1-4, reducering af anfører Mads Isaksen, som scorer sikkert på straffespark.

1-5, kampens sidste scoring kommer fra direkte frispark. Flot sparket ind af udeholdets anfører, Rasmus Copsø.

JS1 spiller næste kamp på fredag den 21. april hvor de drager til Esbjerg og møder EFB. Kampen spilles på Esbjerg Kunstgræsbane kl. 19.00.