Coach P
13. marts 2021 kl. 20:19
Over halvdelen af holdet kom på scoringstavlen....

Regnvejr, luft i lungerne, kilometer i benene og så også lige en sejr.

Serie 5 slog Øster Starup/Vester Nebel (ØSVN) med hele 6-2 (1-2), efter en rigtig fin anden halvleg hvor de blå lavede hele fem mål.

Dagens kamp var på en forkortet bane og med kun 9 spillere fra hvert hold på banen. Det gav nogle udfordringer, men det blev heldigvis markant bedre, da holdet skiftede formation efter 20min. Herefter var de blå bedre med og i 2.halvleg var der klasseforskel. Måske også fordi modstanderne kæmpede noget mere med luften end de blå - Særligt stor blev forskellen, da en ØSVN spiller modtog et gult kort for en grim tackling på Kidholm. I den efterfølgende periode i overtal lavede de blå hele 4 mål, godt gået!

Oplægget lød på, at de blå skulle løbe for hinanden, og spille bolden op via de tre på midtbanen - så derfor gik vi selvfølgelig ud og slog en masse lange bolde, som vi kunne løbe forgæves efter.....

De blå fik ellers en drømmestart da Kidholm falder i bolden foran feltet, lidt heldigt ryger den over til Kenneth, der med et dommedagshug, kanonerer den i nettet. Minuttet efter udligner ØSVN, og det er der ingen grund til at snakke mere om... Efter 14min. kommer ØSVN også på 1-2, da de slår et skarpt indlæg fra venstre kant, der på flotteste vis bliver headet ind bag en chanceløs Niels.

I anden halvleg får de blå sat flere afleveringer sammen, bolden bliver endda også spillet tilbage i banen ved flere lejligheder - WOW! Derfor er det pludselig ØSVN, der skal løbe efter bolden. Med overtaget på bolden samt en mand i overtal fik de blå for alvor nettet til at blafre hos modstanderen - Thybo, Poul, Mads, Casper og Kidholm fik alle noteret en scoring i 2.halvleg.

Holdet træner tirsdag og torsdag kl.18.30, og spiller kamp igen (9-mands) på lørdag kl.15 i Erritsø.