image Lukas Møller Jensen kronede en flot indsats med 2 scoringer
Bjarke Holm Jensen
10. oktober 2020 kl. 16:26
F'erne vandt med 5-0 over KB efter 3-0 ved pause

F'ernes 1. hold i serie 1 havde i den grad revanche til gode imod dagens modstander fra Kolding efter et 4-1 nederlag i holdenes første indbyrdes kamp.  Og det blev en kamp som hjemmeholdet tog ejerskab på i stort set hele kampen. Allerede efter 9 min kunne f'erne bringe sig foran på det som blev noteret som et selvmål. Efter den halve time øgede Rune Schelde til 2-0 og Lukas Møller jensen scorede til pausestillingen 3-0 i det 42' min.

Gæster bed fra sig fra 2. halvlegs start med flere store chancer som en stærkt spillende Simon Mørk til sig af i målet.  Derefter overtog f'erne igen grebet om kampen med endnu en scoring på en dyb stikning til 4-0

Det kunne være blevet til meget mere, men Jonas Skau afsluttede festen med 5-0 scoringen efter flot opspil af Martin Mainz.

Dagens kamp var som duel om 2. pladsen reelt en 7 points kamp hvor f'erne både tog sejren og samtidig blev bedst indbyrdes med KB. Hvis den udsatte kamp på torsdag imod Broager i Madsby også vindes vil det bringe f'erne snublende nær en kvalik. plads om oprykning til JS.  Kampstart på torsdag kl 19.15.