image York Hofmeister blev med sit hold den jagemde part i hele kampen
Bjarke Holm Jensen / foto: Stina Holm Jensen
25. juni 2018 kl. 21:39
U13 mødte overmagten i JM semifinalen og tabte 2-0 til HEI

Semifinalen blev endestationen for klubbens U13 hold i kampen om JM.  De spillede mandag aften imod HEI i Madsby.  Det var fra 1. minut klart at man var oppe imod en modstander som var et niveau bedre på bolden og allerede efter få minutter blev f'erne spillet tynde og gæsterne kunne bringe sig foran 1-0 efter en dyb stikning midt i banen.

F'erne havde vinden imod i 1. halvleg og det gjorde det svært at sparke sig fri af modstanderens pres, men de forsvarede sig heroisk og holdt stillingen til pausen. Man havde måske et håb om at medvinden i 2. halvleg skulle ændre kampbilledet, men HEI fastholdt dygtigt grebet om bolden og f'erne formåede kun at producere enkelte tilløb til farlige situationer. Det var derfor fuldt fortjent da HEI midt i 2. halvleg kunne øge til 2-0. Trods yderligere et par store HEI chancer blev der ikke scoret yderligere og U13 drengene kunne blot ønske gæsterne tillykke med en fortjent finaleplads.

Drengene kan trøste sig med at den efterstræbte oprykning til liga 3 allerede var sikret. De kan derfor nu holde velfortjent sommerferie i bevidstheden om at der venter et spændende efterår.