Menu

U14 liga 5 vandt efterårets sidste kamp

image Abdulaziz Toakr scorede de 5 første mål for sit hold i 7-1 sejren.
Bjarke Holm Jensen
13. oktober 2018 kl. 12:45
U14 liga 5 som for længst er kredsvinder sluttede af med 7-1 sejr i Engum

Klubbens U14 liga 5 hold spiller til daglig 3. violin i klubbens største afdeling med over 50 spillere. Foran sig har de både et FC hold og klubbens eget 1. hold i afdelingen.  Da de for 1 år siden gik over på 11. mands banen var det også i liga 5 hvor de fint kunne være med, men aldrig kom i nærheden af toppen.  Det har siden ændret sig markant og i efterårets turnering var der aldrig rigtig tvivl. Selv om flere kampe var både jævnbyrdige og intense kunne ingen andre hold i rækken udvise samme stabilitet og f'erne ender derfor turneringen som suveræn nummer 1 med 6 points mere end forfølgerne. 

Efterårets sidste kamp blev lørdag formiddag spillet i Engum hvor f'erne til anledningen spillede i rødt. Det var en kamp top imod bund og det blev da også som ventet en sikker sejr på 7-1 efter 3-0 ved pausen.  Holdets helt store målsluger på dagen blev Abdulaziz Toakr som scorede til 1-0, 2-0, 3-0, 4-0 og 5-1 inden Jamie Papkiewicz og Emil Marcher fik lov at lukke festen med de sidste 2 scoringer. 

Med dagens sejr gik f'erne gennem turneringen uden nederlag, 8 sejre og 2 uafgjort blev det til.  Nu kan spillerne holde efterårsferie inden de om blot 2 uger tager hul på "vinterserien" som afvikles med 5 kampe i oktobder og november måned.

Se de øvrige billeder fra dagens kamp på klubbens facebokk side

 

Luk