U15 vandt 2-1 i KFUM parken

Bjarke Holm Jensen
15. oktober 2017 kl. 20:43
F'ernes U15 hold fik en smal 2-1 sejr i søndagens lokalopgør i KFUM parken efter 1-0 ved pausen

Klubbens U15 hold bruger efterårsferien til at få afviklet 2 udsatte turneringskampe imod KFUM.  Allerede inden kampen lå det fast at f'ernes svage start på turneringen blev skæbnesvangert i forhold til at nå 1. pladsen. Der var således kun 2. pladsen og den lokale håneret at spille for ved indgangen til den 1. kamp søndag eftermiddag. Det skulle vise sig at være rigeligt, for især f'erne spillede en hektisk og rodet kamp med kun momentvise glimt af de spil de tidligere har præsteret gennem efteråret.

Det var dog f'erne som hurtigt kom i front på et energisk gennembrud i højre siden af Mahdi Hassan som derfra skar ind i feltet og scorede sikkert til 1-0 føring. I fortsættelsen havde f'erne flere store chancer inden KFUM efterhånden satte sig på midtbanen hvor de i perioder spillede flot kombinationsspil. Den  spinkle føring holdt til pausen.

I 2. halvleg fortsatte det jævnbyrdige indtryk, men samtidig blev f'ernes præstation desværre også præget af et alt for stort fokus på dommerens indsats kampen igennem både på og udenfor banen og det gav et konstant bagtæppe af frustation som toppede midt i 2. halvleg da en spiller fandt det nødvendigt at brokke sig højlydt over en banal indkast-kendelse. Der lå en alvorlig reprimande i luften, men når man insisterer på at få det sidste ord overfor dommeren, så får man gult kort.

Med det flotte positionsspil sat på pause det meste af kampen var det på sin vis efter bogen at kampen skulle afgøres på individuelle præstationer. Midt i 2. halvleg blev det således 2-0 da f'erne havde et frispark på egen banehalvdel. Her overså KFUM totalt at f'erne i Noah Anker har en spiller de sparker som en voksen mand. Der blev sparket dybt over hele bagkæden hvor efter Said Barrow viklede sig fri af sidste mand og fra spids vinkel bankede bolden op i fjerneste krog.

Kort efter fik KFUM dog reduceret til 2-1 på en gennemspillet kontra men trods et par nærgående forsøg i begge ender blev der ikke scoret yderligere og f'erne kunne trække det længste strå i et måske lidt for prestigefyldt opgør.

Med sejren er f'erne sikre på at slutte på 2. pladsen allerede inden returopgøret imod KFUM i Madsby kl 17.30 på onsdag.