Menu

DBU sølvnål til Torben Andersen

image Torben modtager DBU Sølvnålen flankeret af Anita Schytte, DBU Jylland og Jesper Kongsted
SEK
20. november 2022 kl. 18:13
Lørdag eftermiddag afsluttede FfF Old Boys sæsonen af med den traditionsrige frokost og uddeling af hæder og pokaler. En særlig hæder blev den denne lejlighed uddelt, idet Anita Østergaard Schytte fra DBU Jylland Region 3 bestyrelse dukkede op for at uddele DBU Sølvnål til Torben Andersen.

DBU Jyllands Sølvemblem er indstiftet den 1. januar 1966 og tildeles til ledere og trænere, som har gjort sig særlig fortjent ved deres arbejde for fodbolden inden for unionen eller dens klubber.
Der skal være tale om min. 15 års arbejde som ulønnet leder og træner i en klub - enten i bestyrelse, udvalg, som ulønnet træner, kampfordeler eller andre for klubben vigtige, løbende funktioner.
Torbens CV viser, at han på alle måder opfylder kriterierne for at modtager DBU’s sølvnål sagde Anita Østergaard Schytte om indstillingen fra klubben.
Torben har haft sin gang i Madsby siden midten af 70’erne og har gennem årene haft et utal af opgaver, hvor det hele har været frivilligt og ulønnet. Her kan blandt andet nævnes 12 år som træner for både ungdom og senior, bestyrelsesmedlem af flere omgange, heraf 8 år, som formand. Og Torben er stadig et meget aktiv i klubbens ledelse.

Ud over bestyrelsesarbejdet, så er Torben også stadig aktiv, til vores store pige stævne – Madsby Pigecup. Ligesom han også stadig hjælper til, når vi årligt afholder Fredericia Heste & Kræmmermarked supplerede FfF’s formand Jesper Kongsted.
For 10 år siden var Torben et kæmpe aktiv for klubben, da byens første kunststofbane blev anlagt i Madsby.
Qua Torbens job hos Middelfart Kommune i Kultur & Fritid, har han altid været et stort aktiv for klubben.
Når vi har været i dialog med Fredericia Kommune, så er det en kæmpe fordel for os, at vi har en mand i vores ledelse, som kender arbejdsgangene ”indefra”, når vi, som frivillig organisation, ”banker” på.
Som aktiv nåede Torben at spille 282 første holds kampe i Madsby og med 109 mål for FfF ligger han stadig i den absolutte øverste del af alletiders målscorerliste i Fredericia fF.