Menu

Forår = fodbold i Madsby

image Fuat og co. er klar til at spille om point igen
PL
24. marts 2022 kl. 17:43
Lørdag spiller herresenior igen om point

Denne weekend spilles der igen om point i Madsby, når klubbens to herreseniorhold starter sæsonen op på hjemmebane. Vejrudsigten lover sol fra en skyfri himmel med temperaturer op til 13 grader. Pølsevognen er selvfølgelig åben, så det er muligt at få slukket tørsten i både sodavand og øl, mens den knurrende mave kan tæmmes med en Franks (fransk) hotdog eller en grillmedister.

Vores nyoprykkede serie 4 hold spiller allerede kl.11.15 på kunstgræsbanen mod lokalrivalerne fra BPI.

På sidelinjen vil tilskuerne kunne møde holdets nye (gamle) trænerduo, nemlig Knudde og Thorbjørn, der har ført holdet igennem en fornuftigt vintertræning med flere sejre i holdets træningskampe. Holdet har holdt fat i de fleste spillere fra sidste sæson, og det bliver spændende at se, om de kan ligge et niveau til og gøre sig gældende i serie 4. Der er fin konkurrence om pladserne, og når alle mand er klar på JS holdet, så vil flere af de spillere få kamptræning i serie 4.

Undertegnende glæder sig bl.a. til at følge med i - om Nikolai fortsat kan finde målet? Om Ralle har luft til en hel kamp? Om Frantzen får lavet et overlap?

Vores JS1 hold spiller kl.13.30 på kunstgræsbanen mod Århusklubben, Vatanspor.

Bortset fra et par skibumser i Østrig (Esben og Ussing), så er alle mand fra efteråret klar til at klø på i JS1. Holdet leverede hele to oprykninger i 2021, fra S1 og JS, og det må derfor forventes, at holdet møder en del mere modstand i den svære JS1 pulje. Træningskampene har været fornuftige, og spilletiden er blevet fordelt mellem en 18-20 spillere. Her i blandt også et par velkendte nye ansigter, nemlig Møller og Patte, der begge presser på for at få spilletid. I den sidste træningskamp mod DS holdet fra Tarup/Pårup oplevede f'erne at blive overmatchet i nogle af spillets facetter. Det var nok meget sundt efter forbavsende få nederlag i 2021. Modstanderen fra Vatanspor plejer at levere på et højt niveau, og de formår både at presse modstanderen med deres boldomgang og også med deres fysik. De blå skal være klar fra start og holde hovedet koldt i samtlige 90min, lykkes det, så er der også mulighed for et godt resultat.

Her kan man som tilskuer holde lidt ekstra øje med - Om Isaksen har luft til en hel kamp? Har Fuat? Fortæller brødrene Møller Jensen et par "sandheder" i løbet af kampen? Scorer Smidt endelig med det højreben? Eller gør Bang?

Haven kan vente - Det er i Madsby, det sker på lørdag💙💙💙

Luk